onsdag 29 september

Är mitt uppe i min packning, men de går inte så bra. Hittar ingenting, inte ens mobilladdaren. Börjar bli lite tight med tid eftersom vi åker imorrn natt och jag ska jobba och ut och käka med tjejerna imorrn innan vi drar:)
Idag har jag i alla fall fixat mina tack kort från studenten. Tänkte att de kanske va dags eftersom de oktober typ.
Ringde en tjej från ica maxi i oslo idag, så på fredag blire intervju :D
Nej man kanske ska fortsätta med packningen så jag är klar innan jag ska till jobbet imorrn.

(:

LIFE IS THE DAYS YOU'LL NEVER FORGET





måndag 27 september

Tjeeena :D
Nu har ännu en helg gått. Och lika bra har den här helgen vart! I fredags umgicks jag med matilda hela dagen. Mot kvällen åkte vi hem till mig och fixa oss och började dricka lite, sen fick vi även sällskap av en alek och en linn :) Runt elva tog vi oss ner på stan och de blev en till BMB kväll (dom är inte så ovanliga numera). Kvällen slutade i Bellas dubbelsäng.
På lördagen var det kalas för bellas mamma så jag blev kvar där hela dagen. Kom hem på kvällen och hann bara hem sen blev ja taggad igen. Så vi drog till vega på hemmafest, tänker inte gå in på detaljer men en helt störd kväll blev de. Kul hade vi iaf! Jag&bella kom hem till mig halv sex på morgonen.
Igår blev de en riktig slappdag. Bakis, thaimat och massa massa film.
Och idag har jag faktiskt vart och jobbat, bara över lunchen men de alltid nåt:) Blir samma sak tisdag, onsdag, torsdag också. Har hunnit med att vara ute och rida med matilda idag också, mysigt:)
Nu ska jag slänga ihop lite mat.

torsdag 23 september

Gomorron:)

Sitter framför tv:n och käkar frukost. Är lite halvseg, va ute en sväng igår.
Jag&sara drog till tabasco för ett glas vin, sen gick vi till WB och träffa en full Paola. Sara drog hem men jag blev kvar med Paola och hennes klass. Sen blev de silk och runt ett gick jag hem:)

Runt två ska jag ner på stan och möta upp sara, vi tänkte ta en sväng och kolla i den nya gallerian:)
Sen får vi se vad som blir av den här dagen.


på tabasco

tisdag 21 september

Idag har jag haft lite smått panik.
Igår va kattjäveln så jobbig hela dagen så ja kasta ut henne. Men hon brukar alltid komma hem efter en liten stund, men hon kom aldrig så till slut va ja tvungen att gå och lägga mig så hon fick sova ute. Sen när mamma gick till jobbet i morse så kom hon inte in heller. Så när ja vakan i morse och hon inte hade kommit hem började ja bli orolig. Jag hade vardagsrumsdörren öppen om hon skulle komma. Typ tolv hörde jag en smäll, då kom hon kutande in i vardagsrummet och sprang rätt in i väggen, haha. Vilken idiot. Så nu är hon hemma iaf :)

Snart ska jag fixa mig lite och åka ner på stan och möta upp Bella :) Sen ska hon, jag och matilda på biio, de va ju inte igår! Inception ska vi se tror ja.


Lilla vilsna Agnes <3

<3

Ibland saknar man ju faktiskt skolan!

lördag 18 september

Goddag:)

Igår blev de partaj hemma hos bella för att vi ska åka till norge, typ som goodbye party. De blev en toppenkväll med tacos, goda drinkar och vänner. Kvällen slutade på BMB där vi hade minst lika kul, sen fyllekäk x2.

Glömde min kamera hemma , men här är iaf dom goda drinkarna bella&jag gjorde:)




Nu känns de så mycket bättre att åka till Oslo, jag är så trött på den här staden och allt jävla skitsnack. Förstår inte hur folk orkar.

torsdag 16 september

Jadu Bella, vad ska man säga?!


Jag,bella&mallan bestämde oss för att gå och ta EN öl på WB igår. Bara för att de va lillördag och ingen hade vart på de nya stället. Men så blev ju inte fallet. De vart ju 1, 2, 3... sen vart de pitchers och pluto och tillslut efterfest. Hela kvällen va allmänt galen bara, vi kommer hem till mig halv sex när mamma går upp för att åka till jobbet. Så hon fick sig ett gott skratt sådär på morgonen.

Man fick ju höra en hel del störda kommentarer under kvällens gång.
"vad vacker du är ikväll.. eller de kanske du är alla kvällar!?"
"men seriöst monica, VAFAN gör du uppe den här tiden?!?!?!"

Så ni kan ju gissa hur jag har spenderat halva min dag. Sängen.
Och andra halvan har jag vart i Stockholm med mamma. Hälsat på syrran och sen moster, tillslut hämtat mammas kompis på flygplatsen:)

Nu äre nog dags att sova, måste vara piggelin imorrn för då jävlar :D


Jag&bells på spicy häromdagen:)

Kräftskiva med min lilla familj i lördags:)

tisdag 14 september

Ojj va rastlös jag blir av att inte ha nå måsten. Ingenting jag måste göra.
Igår va iaf jag, bella och mallan på bellevue och bowla. De gick ju inte sådär jättebra för mig, men ja hade kul ändå, haha:)
Idag har jag vart med mamma på stan, hitta ett par snygga jeans sen blev de käk på spicy. Resten av kvällen har jag spenderat med att gå igenom mina bilder på datorn. Har över 3000 bilder så kände att de va dags!

Nu ser jag fram emot fredag och Bellas GoodBye fest:D

söndag 12 september

Då va ännu en helg över, och den här va faktiskt ganska bra:)

Fredagen blev de firning av becka som fyllde 19, sen bmb. Och jag hade en sjukt rolig kväll tills allt blev kaos och slutade helt åt helvete. Tänker inte gå in på detaljer.

Lördagen blev de kräftskiva/kalas hemma för lillasyster fyller år imorgon, så de va mysigt. Kräftor och tårta (Y)!

Och nu vet jag inte rikitgt vad jag ska göra hemma hela veckan utan jobb och utan skola. Jag är så sjukt sugen på att åka utomlands, mallorca på fredag 1799kr. Hur skönt låter inte de? Synd att ingen annan känner likadant.


fredag 10 september

Hemma igen efter en ny Oslo resa, och den här blev lite annorlunda. haha.
Jag&bells åkte ner natten mellan tisdag och onsdag. Bella provjobbade onsdag och efter de hade vi inte mycket att göra. vi fick roa oss själva och de gick faktiskt ganska bra, haha.
Men sen körde de ihop sig så vi hade ingenstans att sova, så de blev att lägga ut liggunderlagen och sova i bilen helt enkelt. de gick ju de också.
Torsdag gick jag och provjobbade och de gick bra:) nu väntar jag på att dom ska höra av sig. sen blev de att åka hem igen på kvällen så vi kom hem inatt.
Idag har jag vart på stan en sväng, köpt en present åt lillasyster som fyller 17 på måndag bland annat:) Nu tror ja de dags att börja fixa mig. Om en timme ska jag till Becka som fyller år idag, sen BMB tror ja:)
Bells&jag i Big City!

måndag 6 september

Kom nyss hem från oslo igen, har skrivit kontrakt på lägenheten idag :D och så har jag vart på arbetsintervju och dom ville att jag skulle provjobba på torsdag. så de bara att sätta sig på bussen igen och åka tillbaka till oslo imorrn, haha. bella ska provjobba på onsdag så därför åker vi redan imorrn. men nu är jag ganska trött efter att ha kört nästan hela vägen hem från oslo, så jag tänker sova :)
måste bara visa vårt nya hem :D

aaaaaj

ont är bästa ordet för att beskriva hur jag mår nu. speciellt i huvet.

Men igår kväll va toppen! Började med rödvin och trevligt sällskap hemma hos erica :) senare blev de bmb och där va de ännu roligare tills ja insåg att de stängde.
balla va nykter och körde så vi tog en sväng till donken sen fck ja skjuts hem, skönt för de va svinkallt igår.
nyss insåg ja att ja inte har nån mobil, så ja hoppas att den är kvar hos erica. annars kan de bli jobbigt.

på söndag blir de att åka tillbaka till oslo och skriva kontrakt på en lägenhet och gå på arbtsintervju :)

home sweet home

Nu är jag hemma från Åland för den här sommaren (kom hem i måndags). Och jag kommer sakna de grymt mycke! Har vart en helt underbar sommar :)
I onsdags morse drog jag och Bella till Oslo. Gick runt och sökte jobb hela dagen lång :)
Sov på svenska föreningen hos simon och torsdag fortsatte jobbsökandet och vi va även på en lägenhetsvisning som vi väntar på att få svar från :)
Ikväll blire antingen utgång eller hitta på nåt annat med tjejerna förhoppningsvis, jag har saknar dom! :)
Bella på bussen i vårt mysiga hörn :)
I Osloo :)

RSS 2.0