haha

Har ni nånsin beställt pizza på internet?
Haha de har jag precis gjort.
Känns lite knäppt att internetshoppa pizzor.


ny design

Skulle sätta mig och plugga, men som de alltid blir när man ska plugga med datorn så slutar de med att man gör nåt annat. Så nu har jag ändrat min blogg. Hann skriva en sida innan iaf, haha.

Skulle gått på bio med Sara ikväll men de blev inget. Hon har vart sjuker idag och så är hon fattig säger hon. Så vi ska ta de på måndag i stället :) Därför tänkte jag ta chansen att plugga hela kvällen, men så blev de ju inte.

Har vart duktig idag iaf och tränat, så nåt bra har jag fått gjort. Och i skolan gjorde jag och Bella flera sidor på våran hotelluppgigt, de bra!



Bella, du är bra!


gomorron

Nu drar jag till skolan :)


Tröja - vero moda
Linne - gina
Leggings - gina
Skor - Belle shoes

mina fötter är döda!

Idag blev de en lång dag på stan med Sara :) Vi slutade skolan tre och åkte direkt ner på stan. Gick runt och letade efter nånting att ha på mig om de blir utgång i helgen. Men de fanns verkligen INGENTING! Brukar alltid hitta nåt, men nej inte idag. Sen gick vi och tog en paus och käka varsin sallad. Efter de fortsatte vi letandet, men de ända jag köpte idag va ett block till skolan. Halv sju gick vi till um och jag fixa nya p-piller. Sen gick vi till donken och satte oss och väntade på paola. Hon och Sara skulle gå och träna och jag tänkte också göra de. Men när jag satte mig vart ja helt död så ja cykla hem i stället. Tar de imorrn, ska plugga lite nu.


Sara och jag på donken :)


idag har jag fått smörgåstårta :)

Idag har jag vart i skolan för första gången på tre veckor, skönt! Känns så slappt att vara tillbaka till skolan efter praktiken. Efteråt cyklade jag till mammas jobb och åt lite, sen direkt til jobbet. Va en riktigt seg dag idag, hann läsa ut varenda tidning typ, haha. Sen cykla jag hem till Peter, han fyller 40+ nånting idag. Fick smörgåstårta och massa gott :) Kom nyss hem, de spöregna när ja cykla hem. Ska strax hoppa in i duschen och värma mig. Väntar på att syrran ska bli klar. Sen ska jag gosa ner mig i mitt duntäcke och kolla på tv :)


strike

Igår blev de bowling på strike med mamma, pappa, pappas tjej, nadia och alex :) Jag kom trea faktiskt :D Sen satt vi där och tog lite dinkar. Efter ett tag kom Becka, Linn och Kim dit också och mamma och dom åkte hem. Vi satt där ett bra tag sen vart allt cp så jag och alex käka subway sen åkte vi hem och somna till en film.

Nu blire snart jobb för min del, tre till åtta. Sen ska jag nog åka och sola när jag har slutat.


Tröja - gina
Vitt linne - gina
Leggings - saras
Skor - bianco





plutt



jobb

Kom precis hem från jobbet, har jobbat mellan nio och tre. Snart ska vi käka lite thaimat :) Senare ska vi till strike och bowla och förfesta. Och jag och alex ska till svanå sen med becka, kim, sara och linnplockepinn ;) Nu blire käk!


lite shopping

Har inte vart på praktiken idag. Hade så jävla ont i magen i natt så jag kunde inte sova. På eftermiddan tog jag och alex en trip på stan. Jag köpte en tröja till pappa för han fyller år idag :) Sen fick jag en väska och två tjöjor av älskling, woho :D Sen åt vi salllad och åkte hem. Kanske blir film ikväll med Becka och Kim. Sen typ elva kommer pappa och hans tjej och åker hem på söndag.


Vanligt linne från gina.
Jacka från H&M.
Leggings från gina.
Väskan fick jag idag från H&M :)


Tröjorna jag fick idag, båda från gina.


gomorrn :)

Hade världens skönaste sovmorgon imorse, vakna inte förrän elva. Sen låg jag och latade mig ett tag sen upp och käka frukost och fixa mig. Nu ska jag till mammas jobb och käka sen cyklar jag direkt till praktiken :)



hejhej

Dagen började med att jag gick upp klockan nio. De tycker jag va ganska bra gjort med tanke på att jag hade sovmorgon och inte började förrän två. Käka lite frukost och fixa mig, sen tog jag min rangliga cykel och cykla ner på stan. Haha vet inte va de är för fel på den med den vinglar som fan! I nedförsbackar tror man att hjulen ska hoppa av eller nåt.
Jag gick till bianco på en gång och handlade min efterlängtade väska :D Har gått och funderat på att köpa den ett tag, sen märkte jag att den höll på att ta slut då fick jag panik och köpte den.
Efter de gick jag och gymma, skönt som fan vare! Men efter 10min hårdtränning på crosstrainern va ja död, och de ha bara uppvärmning, haha. Så blire när man inte har tränat på länge. Sen gymma jag.
Gick till stan och skulle möta Bella. Vi skulle mötas utanför punktingången men de gick ju som de gick. Vi gick till olika sen när vi skulle gå mot varandra gick jag inne i punkt och hon utanför, haha. Efter 5-10min hitta vi varandra. Då va vi tvungna att stå och garva i 5min. Sen gick vi till gränden och käka lunch tills jag cykla till praktiken. De blåste som fan och va motvind, trodde aldrig jag skulle komma fram. Käne mig som ekorren i ice age, haha.
De va en riktigt skön kväll på praktiken med ganska lite att göra så klockan åtta satt vi och kolla på idol. Sen tio slutade jag och åkte hem. Nu ska jag sova.
Gonatt! :)



Väskan jag köpte idag. Skorna köpte jag i veckan, också från bianco.


söndagkväll

Igår blev de lite filmkväll med Bella och Malin. Med hundra kilo godis, chips och glass. Mys vare.

Idag har det också slappats rejält. Jag och Alex har legat som halvdöda hela dagen. Nu åkte han och gymma och jag har precis vart och sola, blev inget igår. De väl de enda vettiga vi har gjort idag.

Imorrn blire praktik och jobb hela dagen som en vanlig måndag. Sista praktikveckan faktiskt. Sen blir de skola tre veckor. Saknar de verkligen! Fattar inte hur jag ska klara mig efter studenten. Nej nu ska jag ta och kolla vad som kommer på tv ikväll så jag kan fortsätta vara lat.


jag saknar er massa!

De blev inge krogen igår, blev en riktig slapparkväll i stället! Får se om de kanske blir ikväll i stället :) Idag har jag färgat mitt hår också, de blev lite mörkare. Ska snart iväg och träna och sen sola.

Fan vad jag saknar er! Känns skitkonstigt att inte träffas varje dag.


duktigt sandra!

Idag har jag tränat för första gången på flera månader! Skönt som fan va de. Hade praktik först mellan sju och tre sen fick jag skjuts till stan och gick till gymmet och träffa Malin. Vi gymma sen gick vi till stan och skulle möta Bella vi skulle sola men de blev inget så Malin skjutsa hem mig. Ska hoppa in i duschen nu sen ska jag lägga mig och dö i sängen. Imorrn blire praktik mellan nio och fem sen kanske krogen.

Jävla tönt. Du kan ju i alla fall stå för va du gör.


onsdag

Igår hade vi skolfoto, får väl se hur de gick. De bästa va iaf att träffa mina tjejor som man aldrig gör nu när vi har praktik. I alla fall inte alla tillsammans. Sen åkte jag till praktiken och var där till tre. Ner på stan och fixa lite småsaker. Gick till um och boka tid till att byta p-piller. Sen cykla jag till jobbet och jobbade mellan 17-21. Men stanna kvar en timme till för Bella sluta 22, sen cykla vi hem till henne och la oss i soffan och kolla på film, men somna efter inte ens halva.

Imorse när vi vakna käka vi frukost sen cykla jag hem och nu ska jag bara packa lite och byta om sen ska jag träffa Bella på stan igen. Vi ska gå runt lite sen käka och gymma :) Praktiken börjar två och slutar tio då kommer Peter och hämtar mig :) Sen ska jag bara sova, imorrn börjar jag sju.


måndagkväll

Idag har jag haft praktik och jobbat hela dagen. Nu ska jag kolla på CSI och sen sova. Imorgon ska jag till skolan för att vara med på skolfoto och sen till praktiken efter de. Efter praktiken blir de jobb igen. Tråk. Nåt kul har jag haft idag iaf, jag har beställt lite fina saker från HM :)



Den andra bh:n i svart och med trosor till också :)

Nu ska jag kolla klart på CSI :)


GRATTIS NADIA :)

Idag fyller min lillasyster 16 år :) Så vi ska ut och käka på Tusen och en natt. Sen har jag inga fler planer för idag.


Grattis på dej :)


jag hatar mensverk

Vilken jobbig dag! Har jobbat mellan tolv och fem och har vart bakfull och haft mensverk, inte kul.

Igår blev de förfest hos erica med henne och madde och några andra. Sen tog vi taxin ner till konrad, där träffa vi på sara, bella och malin :) De blev en toppenkväll som avslutades med kebabtallrik.

Nu ska jag hem till Alex och vi ska kolla på film och äta popcorn !


Jag och Sara efter krogen


nu lever jag igen

Har legat halvdöd i sängen i några dagar nu. Har vart sjuk och inte orkat göra nånting, men nu mår jag bättre :) Ska iväg till mammas jobb och äta klockan ett sen ner på stan och hitta nåt snyggt att ha på mig ikväll om de blir krogen. Måste köpa en present till Nadia också, hon fyller år på söndag. Sen ska jag hem och ta ett låångt bad med massa skum, raka benen, göra hårinpackning och fixa naglarna :)


I miss you babe!


.

When everything goes wrong,
when do the tears stop falling?


gomorron

Vakna nyss och sitter och äter frukost. Skulle gått till praktiken idag men är fortfarande inte helt frisk så jag stannar hemma idag också. Ska ta en sväng till systemet med alex snart och sen ska vi sola. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra med resten av dagen. Mamma kanske ska färga håret på mig senare ikväll :) Vill klippa mig också så får väl se om jag orkar åka ner på stan och göra de. De skulle verkligen behövas.


Nu vill jag ha snö och åre, och min födelsedag och julafton :D


fandå

Hann bara ner på stan sen börja jag må skitdålig. Åkte hem och nu har jag nästan 39 graders feber. Kul att ringa till praktiken och sjukanmäla sig andra dagen, nej. Nu ska jag ligga och halvsova framför tv:n hela dagen.

Jag saknar solen, värmen, havet, stranden, dagarna vid poolen,
drinkarna, the doors, baren på taket, alla människor.
Jag saknar mina tjejer och Turkiet!


tisdagmorgon

Idag har jag sovmorgon, börjar inte förrän två på praktiken så ja ligger i sängen och orkar inte gå upp än. Men måste hinna ner på stan och köpa en till skjorta till praktiken, en mascara och en bodylotion innan. Och så tänkte ja träna innan. Slutar tio ikväll sen kommer alex och hämtar mig. Nu ska jag försöka ta mig upp och käka lite frukost.


:)

KLAR!

ny design

håller på att fixa om bloggen därför ser den ut som den gör nu!

Vilken dag!

Har jobbat 13h idag, känner mig lagom trött. Hade först praktik mellan sju och tre sen åkte jag direkt till jobbet och sluta åtta. Jag gillar min praktikplats redan! Jättetrevliga människor och roliga saker att göra :) Imorrn blir de praktik mellan två och tio så då tänkte jag åka ner på stan och träna och köpa lite måste grejer innan. Nu ska jag lägga mig och somna framför tv:n :)


slut på helgen

Nu är helgen snart slut igen. Men de blev en lyckad helg med krogen i fredags och filmkväll hos Alex igår med Bella, Malin, Becka, Alex och Kim :) Ska snart iväg och jobba igen. Imorrn börjar praktiken och håller på i tre veckor framöver. Ska upp 05.45 imorgon, inte speciellt kul. Sen åker jag och jobbar direkt efter praktiken, så de är vad min dag kommer bestå av. Nej nu ska jag hoppa in i duschen.


de va ett tag sen

Nu har jag inte skrivit på jättelänge. Ska snart iväg och jobba så jag skriver bara en snabbis. Igår va vi i alla fall på hässlö flygplats med skolan för studiebesök. Sen åkte jag och sara in till stan och sola och gick runt en stund. Efter de åkte jag och alex till mammas jobb och åt sen hem och duscha och fixa oss. Runt sex åkte vi till bella och käka pizza och förfesta :) Runt elva drog vi vidare till konrad och de blev en jävligt lyckad kväll tycker jag :) Jag tog bara några bilder innan vi drog ut hemma hos Bella. Slänger in dom efter inlägget. Ikväll blir de i alla fall filmkväll hos Alex efter jobbet :)





onsdag

Idag har jag vart i skolan :) Har fått reda på min praktikplats, hakon hotell. Vet inte ens vart de ligger, bara att de ligger på löga. Ska dit imorrn och prata med nån sen på måndag börjar jag. Kommer vara där tre veckor sen tre veckor i skolan, så kommer de fortsätta hela året. Så får väl hoppas att de bra :) Igår när mamma sluta färgade hon håret på mig, typ brunrödaktigt är de tror ja. Kan inte riktigt förklara färgen. Sen åkte vi ner till Kajens fik och åt pizza :) Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, får väl se.


tjaaa

Nu är jag sjuk igen, fast jag har iof vart de hela tiden sen ja kom hem från Turkiet men nu är de värre igen. Är hemma från skolan och de SUGER. Jag orkar inte ligga hemma och göra ingenting. Ska packa upp min resväska nu tror ja. Har inte orkat gjort de än. Sen om jag orkar ska jag ner på stan en sväng och lämna tillbaka en tröja och ikväll ska mamma förhoppningsvis färga mitt hår. Blev inget igår, vi satt kvar på kalle på spången tills de stängde. Kul att träffas alla fem igen, de va ett tag sen nu. Ne nu tänkte jag slänga upp lite bilder från Turkiet och sen fixa resväskan :)










RSS 2.0