fredag 30 april

tjena tjena :D

klockan är 22.58 och jag och alex är helt döda efter en hel dag inne i barcelona! Imorse efter en supergod hotellfrukost tog vi tunnelbanan in till centrum (de va inte de lättaste med byten och grejer). De vart en hel dag i barcelona med shopping, god mat och glass i parken :) När vi skulle hem tog vi fel tåg, fick åka tillbaka och när vi va tillbaka upptäckte vi att vi redan hade missat de andra, haha. Så de blev en liten promenad, som inte va så liten. När vi väl kom till hotellet va klockan nio.

Nu ska vi lägga oss och kolla på en film och mysa :) men först lägger ja upp lite bilder från dagen, jag har ju faktiskt lovat mamma :)


SHOPPING

MAT PÅ STEAKHOUSE

PÅ TÅGET PÅ VÄG ÅT HELT FEL HÅLL

VÅR VANDRING HEMÅT

Och här är det jag köpt idag, allt för 500kr. Ja hitta mina små favoritställen :)




torsdag 29 april

Hinner bara ett snabbis inlägg!
Skola idag sen blev de en fik med sara, linn och matilda :)
hem och packa, duscha och fixa lite.
Nu drar vi till flygplatsen, flyget går om två timmar ! BARCELONA :D

onsdag 28 april

Nu har jag glömt bort att blogga igen! och så har jag haft ganska mycket att göra.

I måndags vart de skola först, och sen åkte jag och sara ner på stan och mötte upp paola. blev en hamburgertallrik på amore , gott :) sen gick vi en sväng på stan innan jag gick hem och plugga.
Gick på bio med alex på kvällen, vi såg nån film som jag inte kommer ihåg va den hette. men den va rätt bra iaf.

Igår vare bara jag och linn i skolan första lektionen, haha. När vi sluta åkte jag linn och bells ner på stan och de blev en spicy! Sen gick vi runt på stan hur länge som helst kändes de som. Och jag köpte ett par gula brillor. Men sen kom jag på att dom såg konstiga ut så ja lämna tillbaka dom, haha.
Sen hem och plugga massa massa massa.

Idag har jag och sara vart duktiga, efter skolan åkte vi till stan och gick hälsospåret vid svartån. De ingår i nån uppgift som vi ska göra. Men de va så tråkigt att bara gå så vi tog massa kort på vägen i stället. Här är resultatet!


vi är inte normala nånstans!


söndag 25 april

Idag har jag och alex haft städdag! Och nu är jag hemma hos mamma och packar lite grejs som jag ska ta med till alex. Vi ska nog på bio ikväll, har inte bestämt vilken film, men tror de blir alice i underlandet :)
Imorrn börjar skolan igen, och de ska faktiskt bli skönt! Saknar skolan när jag är på praktiken.
Haha, måste berätta om en rolig incident idag. Nadia va på utställning med hunden. De va första gången för henne. Såhär stod de på omdömet på första raden: "Alldeles för liten och obetydlig". Hahaha. Elaka domare.
För mig är hon iaf söt :) <3

lördag 24 april

BELLAS FÖDELSEDAG!

Igår vart de firande av henne. Först förfest hos henne och sen krogen. Alla gick till olika ställen och jag och bella hamna för oss själva på blue moon. Och kul som fan hade vi! Sen burger corner efteråt såklart!
Idag har jag inte mått så bra, har legat i soffan hela dagen. Ikväll blire en öl på bill och bob kanske, får se om jag orkar.




Grattis gumman :)

torsdag 22 april

Gomorron :) Har precis vaknat efter min andra natt på praktiken. Ska snart gå upp och göra mig i ordning för jag, bella och sara ska ju till coop och sälja muffins, bakelser och paj :)
Kan bara sälja i kanske en och en halv timme för fem börjar jag jobba. Men en stund får ja vara med i alla fall :D

Imorrn blire nationellt prov i svenska, så då ska man till skolan! Sen kommer kvällen jag har väntat på, bellas födelsedagsfirande och sen pluto(?) :D

Och om en vecka åker vi !

BARCELONA :D

Muffins!

Såhär duktig har jag vart idag :D


onsdag 21 april?

15.15  Gomorron!

Jobbade som sagt natt i natt. Så nu är jag helt snurrig i huvet, vet knappt va de är för dag eller nånting. Men nu är jag i alla fall vaken. Ska till mammas jobb och baka massa muffins. 150st faktiskt. Och imorrn ska jag, bells och sara sälja dom utanför coop. De vårt projektarbete.

Sen ikväll klockan tio börjar jag jobba igen, blir en till natt.

En sån här ska jag köpa när jag bilr rik!


tisdag 20 april

Gomorron alla :)

Idag är jag ledig hela dagen fram till tio, ska jobba natt inatt. Får se hur de går, kommer vara en zombie hela natten känns de som.

Har massa saker att göra idag, ska alldeles snart åka till mammas jobb och äta lite. Sen ner på stan och köpa löshår och handla till vårt bakande med projektarbetet. Och bara för att de inte är nå sol ute tänkte jag åka och sola solaruim. OCH så måste ja plugga massa!! Hade tänkt hinna sova lite innan praktiken men de verkar inte finnas tid för de.


Min nya jacka som ja köpte igår har jag på mig :)

måndag 19 april

Kom nyss hem från praktiken och fick reda på en jätterolig sak. Pappa har köpt en bil till mig :D:D som jag ska ha i sommar när jag bor och jobbar på åland. WIIIIIEEEEEEEE!!
Har ingen aning om va de är för färg eller modell eller nånting. En liten kaklåda hade han sagt, haha. Antagligen inte nyare än 80-tal, men de gör inget :D såna bilar är roligare att köra!

innan praktiken idag tog jag och becks en sväng på stan :) jag köpte jackan som jag har tänkt köpa ett tag, har inget kort på den men tar imorrn :)

är ledig hela dagen imorrn eftersom jag ska jobba natt. så ja hoppas jätte jätte mycke på att de kommer va sol så jag kan ligga ute i en solstol och hare skönt.

söndag 18 april

Den här helgen har gått hur fort som helst!
Har bara jobbat och och sovit känns de som, men de har gett resultat. Förkyldningen är nästan borta :D tur de.

Och imorrn blire en ny praktik vecka. Jobbar 15-22 imorrn så de blir en sväng ner på stan innan. Måste kolla om en jacka finns kvar som ja har tänkt köpa :)

Och nu är jag sjukt taggad till fredag då vi ska fira bella som fyller 19 :D

Och så måste jag berätta att igår fyllde pao 19 år också!

GRATTIS! Tycker den här bilden passar :)

fredag 16 april

Klockan är nio på kvällen och jag ligger nerbäddad i soffan. Har inte rört mig härifrån på hela dagen, förkyldningen har blivit värre så jag har inte vart på praktiken idag ens.
känns lite tråkigt att halva västerås inklusive alla mina vänner ska på terassöppningen på pluto ikväll. och jag ska ligga hemma i soffan och halvsova. men sånt är livet.
tar igen de nästa helg, de lovar ja!

studiebesök på arland + jobb

Idag har hela (11 pers?!) våran klass vart på studiebesök på arlanda. En jättesöt tant som visade oss runt där, lite konstig va hon måste ja påstå. Stod och prata om vilka landningsbanor de va betong på och vilka de va asfalt på, haha. Trodde ja skulle somna.

Sen vart de lunch och sen tog vi våran busschaufför och åkte till Jumbo Hostel för studiebesök där också (ett jumbojet som dom har byggt om till ett vandrarhem). Och sen hemåt med bussen igen, med ett stop i hummelsta för inhandling av massa godis :D

Åkte direkt till jobbet när vi kom hem nästan. Och nu äre snart sovdags, ska upp 6 imorrn!



22.24

Hemma från praktiken, känns bra :) Känns inte lika bra att jag inte har sovmorgon längre och ska upp klockan sju imorrn. Sen jobba till tio på kvällen. Men sånt är ju livet-

Jag och sara tog en tripp på stan idag, hitta en fin tröja :) och en jacka som jag kanske ska köpa imorrn. sen tog vi en fika på waynes ute i vår vädret, här ser ni :)


onsdag 14 april

Idag blire en fik med sara på stan innan praktiken :)
sen praktik mellan 15-22 med madde, de gillar vi (Y).


sol sol sol

Idag sitter jag ute i solen igen, fast de inte lika skönt som igår. Blåser lite för mycke. Börjar praktiken tre idag igen, så de nice :)

Prata nyss med Bella som kom hem från kina igår. Har saknat henne när hon va borta.

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från när vi va på åland förra helgen efter som jag knappt har bloggat sen dess.

Hon hitta en kompis, haha :)


tänkte lägga upp från kryssningen också men jag är inte med på en enda bild, och de nog ganska bra faktiskt.

lite ändring i alla fall

Nu har jag ändrat designen lite grann. Inte helt nöjd men de duger för tillfället :)

Sitter på baksidan i de fina vädret och solar nu i alla fall, skönt som fan! Börjar inte praktiken förrän tre, men om en timme tänkte jag börja bege mig mot mammas jobb för lite käk. Sen ner på stan och lämna tillbaka en kavaj och kolla runt lite.

Den här veckan kommer bestå av praktik och jobb måndag till söndag, kul (Y). Men torsdag blir nog bra i alla fall, då ska vi till arlanda på studiebesök med klassen :) Och på lördag fyller pao 19, så då blir de firning hoppas ja :D

Igår beställde jag kläder från hm också :)

Älskar att internetshoppa :D haha.

Jusste, har en sak till att berätta också! Jag har skaffat mig ett sommarjobb efter studenten:) hade tänkt vara kvar på coop, men så blev de inte. Ska åka till åland och jobba på en restaurang nere i hamnen och så ska jag bo hos pappa hela sommaren. Becka och linn hänger på om dom fixar jobb också :) Så de blir nog skitbra.

Nu ska jag återgå till min solning :)

sämst uppdatering

sämst uppdatering och trött på min bloggdesign.
när ja har nå bra bilder ska jag göra om den och bli lite mer bloggig av mig. just nu orkar ja inte. har i alla fall vart på åland, studentkryssning och i stockholm. och helgen består av jobb, jobb , jobb..

RSS 2.0