good morning people

Ojj va man mår bra idag då!
Känner mig riktigt sugen på att dra iväg och jobba om två och en halv timme.
Men min huvudvärk förklarar ju bara vilken toppenkväll de va igår! (Y)

Dagen började med att jag och malin skulle iväg och sola klockan tolv. De blev lite kaos av de, en stulen cykel, en bil som inte går igång och lite så. Sen när vi väl träffas på solstudion så slänger jag i pengar i ett solarium där de redan ligger nån. SMART sandra! Så där rök dom pengarna så jag fick slänga i nya. Undrar hur hon som fick sola 24 min extra såg ut när hon kom ut, haha. Nya rör till och med.

Efter de åkte jag och alex till mammas jobb och käka tacobuffé :) Och så passade mamma och anita på att fixa en maskeraddräkt åt alex. Dom fick den smarta idén att han skulle va kock.

Klockan tre börja ja jobba. Jobbade med becka så tiden gick skitfort. När ja sluta kom alex och hämta mig och vi åkte hem till mamma och fixa oss. Sen hem till jens på förfest :)
Runt halv tolv tog vi taxi ner på stan och skulle in på konrad. Men den kön va ju inte så rolig så de blev silk i stället. Första gången jag har haft kul där. Och riktigt kul hade jag också!

Har bara lite bilder sara har resten;


my first lesson

Gomorron!
Idag har jag min första körlektion på körskolan, får se hur de går. Sen ska jag plugga lite teori när jag är klar.

Sen va de meningen att jag och sara skulle till bianco på 7-årsjubileum men sara är en dissare som vanligt.

Imorrn blire i alla fall halloween på konrad :D Har inte vart ute på snart tre veckor, så jag längtar! Har ingen aning om vart förfesten är än så länge, men de löser sig nog. Jobbar till åtta så de blir lite bråttom efter de.

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och cykla till körskolan :)

eskilstuna

Idag har jag vart i eskilstuna med bella och malin hela dagen:)
Dom har shoppat och jag har hängt på bara. Gjorde av med alla mina pengar förra helgen i göteborg.

När vi kom till västerås blev ja avsläppt på körskolan, va på teorilektion med becka och linn sen vandra ja hem. Nu väntar ja på att alex ska komma hem, vi ska kolla på film och äta ben and jerrys! :D


Snart tre år sen.

gomorron

Blev en till skön sovmorgon imorse. Vakna halv elva och gick upp och käka frukost.

Snart blire nog att ta cykeln ner till bilskolan och plugga lite.
Runt fyra kommer peter och hämtar mig så ska vi övningsköra lite innan ja börjar jobba. Börjar fem sen slutar ja nio, då äre bara fort hem och kolla på desperate housewives.

De va min dag.
Nu ska jag borsta tänderna och hitta nånting att klä på mig.


Ja vill till värmen, trött på de här skitvädret.

dagen :)

Va nere på stan en sväng idag med syrran. Lämade tillbaka en tröja och bytte ett par byxor. Sen åkte jag till körskolan och plugga teori en stund. Klara en plupp till :)

Sen va ja ute och övningskörde en timme och sola.
Nu äre dags för csi!


Jag vill till Thailand igen

höstlov

vakna nyss och ligger och kollar på oth.
när ja orkar ska ja gå upp och käka lite frukost och sen ta mig till körskolan och plugga lite teori.
i eftermiddag ska jag nog övningsköra lite också.
satsar på att få mitt körkort innan jul.

kvällen vet ja inte va de blir av.
ska kolla på csi 21.00 iaf :)

nu funderar jag på att göra om min blogg litegrann. får se hur de blir.


göteborg

Ojj de va ett tag sen ja skrev. Men den här veckan har jag mest haft praktik och övningskört ganska mycke.

Igår efter praktiken kom alex och hämta mig. Vi åkte och hämta becka och kim och åkte till göteborg. Efter typ tre timmar va vi framme, vi checka in på hotellet och sen gick vi ut och käka på en grekisk restaurang. Efter de bev de nån cider och jäger och sen sova.

Dagen har bestått av massa shopping :) Köpte massa saker, bl.a. ett par knähöga stövlar, underkläder, lite tröjor, ett armband och lite annat. Runt fem började vi åka hemåt och de tog sin lilla tid. Tio va vi hemma och nu har jag packat upp mina grejer och sitter och halvkollar på en film med alex.

Nu ska ja engagera mig lite i filmen.


hejhej

Har nyss kommit hem från praktiken, fick sluta lite innan åtta idag igen :)

Hitta ett par skor när jag och sara gick på stan idag. Ska nog köpa dom i göteborg i helgen. Och så har jag hittat jättefina underkläder också. Typiskt mitt i min ekonomiska kris!
Efter våran lilla stanrunda gick vi till subway och käka, sen cykla jag till praktiken.


onsdag morgon :)

hej alla.
idag börjar praktiken två igen så jag har sovmorgon.
igår fick ja sluta åtta i stället för tio så jag missa inte desperate houseviwes :) Wii!

nu har vi bokat hotell på fredag också. jag, alex, becka och kim ska till göteborg på fredag till lördag och shoppa och lite sånt :)

nu ska jag snart ner på stan och möta sara. vi ska gå runt en sväng och sen käka nåt innan vi börjar praktiken :) så nu ska jag ta och leta upp nåt att ha på mig och sen göra mig i ordning.




du är bara en stor idiot

Jag fattar inte hur jävla idiotisk man kan vara. Fattar du själv vad du håller på med? Fattar du själv vad du har gjort? Om du vet så jävla mycke kan du väl åtminståne stå för vad du säger och bevisa saker! Det du gör är ju bara stört. Fattar du inte hur mycket du har sårat henne? I mina ögon är du en stor idiot som inte är värd någonting!

Gomorron alla.
Har precis vaknat och sitter och käkar frukost. Ska snart ta bussen ner på stan och sola och fixa lite saker. Sen till praktiken som börjar två. Slutar tio då ska jag bara hem och sova :)

Nu har jag fixat mina halloweenkläder också :D Så nu är ja redo! Nästa helg blire konrad där dom har halloweentema och helgen efter de blire Maddes halloweenfest ute i svanå :) Jag längtar!


Du är bäst gumman!

första praktikdagen!

TJAAAA!
Tänkte berätta lite kort om helgen.
Lördag hade jag alex och mamma fettohelg. Vi åkte och köpte pizza och godis och hyrde två fimer. Den första sög, haha. Men den andra va bra.
Söndag låg jag och alex i badet och käka ben and jerrys på förmiddan när vi vakna sen spela vi diddy kong racing. Nintendo 64, bästa spelet nånsin! På kvällen kom Becka och Kim och vi kolla på film.
Sen hände de inte så mycke mer faktiskt.

Idag gick jag upp klockan sex för första gången på väldigt länge. Kul vare inte. Praktiken börja sju.
Dagen gick skitfort och vips så va klockan tre :)
Åkte ner på stan och köpte nagelförstärkning sen åkte jag och mötte Linn. Vi gick till körskolan och plugga lite teori :) Ja klara första steget! WOHO, första gången ja är där.
När ja va klar kom Peter och hämta mig och vi åkte runt och övningskörde en timme sen hem och käka.

Nu ska ja hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla på tv.

yesterday

Skrev inget igår, skulle på krogen men inget blev som de skulle.
Jobbade mellan tre och åtta sen åkte jag hem.
Sen inget mer.

Idag vet ja inte riktigt vad som händer. Kanske blir krogen ikväll i stället :)
Hoppas (Y)
Ne nu ska ja käka lite frukost och hoppa in i duschen!



Miss the old days

gomorron :)

Sitter i sängen och äter yoghurt, ska snart gå ut till bussen.

Idag blire att hjälpa till på gymnasiemässan igen. Börjar halv ett och slutar tre :)
Efter de måste jag ner på stan och hämta ut mina nya p-piller och köpa hårfärg. De är verkligen ett MÅSTE just nu! Mitt hår börjar se förjävligt ut.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men måste plugga lite turism i alla fall, har prov imorrn.
Ne nu ska jag bosta tänderna och kila ut till bussen!


Jag saknar turkey!


mässan

Igår va jag, Bella, Becka och Linn hemma hos alex och kolla på film och snacka hela kvällen, sen sov vi där. Såklart missa vi desperate housewives, glömde helt bort de. Får kolla på reprisen på söndag :)

Imorse när Bella och Linn gick upp klockan sju kändes de så jävla skönt att jag och Becka börja kvart i ett och kunde sova hur länge vi ville :D Vi har vart på gymnasiemässan och jobbat och dom hade första passet.

Vi va på mässan i fyra timmar, de gick ganska fort. Sen kom Peter och hämtade mig och vi åkte till körskolan och skrev in mig och boka några körlektioner :) Efter de övningskörde jag i två timmar.
Nu äre dags för lite käk sen plugga!

tjolahopp

Igår blev inte riktigt som planerat.
När vi slutade åkte jag, Bella, Becka, Linn och Sara ner på stan. Vi gick till hemköp och köpte massa gott sen gick vi hem till Becka. De va meningen att vi skulle plugga, men så blev de ju såklart inte. Vi satte på sex and the city och kollade i tre timmar, efter de kolla vi på filmen också, haha. Så efter mer än 5 timmars sex and the city gick vi till spicy och hämta mat och gick hem och plugga. På riktigt faktiskt. Men de tog sin lilla tid så runt ett gick vi och la oss.

Morgonen börade med att vi provade ut våra studentmössor :)
Sen vart de bara massa prov och redovisningar hela dagen. Men de gick riktigt bra tror ja. Nu är de över i alla fall. Ska snart åka och spinna med Bella och Malin.
Sen ska alla hem till Alex och kolla på desperate housewives sen sova där :)


Nu har jag fått bilderna av becka från turkiet, haha.

skola igen

Helgen slut igen och tillbaka i skolan.

Lördan jobbade jag till åtta sen åkte jag till alex och kolla på film med han, jens och johan.
Söndag morgon blev de jobb igen.
På kvällen gick jag på bio med alex och mamma. Flickan som lekte med elden kollade vi på. Den va riktigt bra faktiskt (Y). Bättre än ettan tror ja.
Senare åkte jag hem till Bella och sov hos henne.

Idag blire plugg hela dagen. Jag och Bella ska sova hos alex och plugga hela kvällen. 
Nu ska jag återgå till min lektion.

bilder




Jag och Sara träffa Saras praktikhandedare på fordonsföreningen, haha


tjaaa!

Igår skrev jag inget. Men då va jag i skolan, efteråt gick jag till mattestugan och körde igång med min matte b kurs lite.
Sen kom alex och hämta mig och vi åkte ner på stan och skulle följa med kim när han pierca bröstvårtan. Sen gick vi och käka lite på donken och gick en sväng på stan.

Haha, jag stod och kolla på en tröja på bik bok som jag tänkte köpa, så hör jag nån bakom mig som säger: "Den där köpte ja nyss! :D". Så va de sara, vart nära att vi skulle ha samma kläder på oss igår kväll. Haha.
Efter de gick ja och köpte min jacka sen åkte vi hem :)

Jag packa mina grejer sen skjutsa alex mig till skultuna. Jag och sara fixa oss sen börja vi förfesta för oss själva. Efter en stund kom Paola och hennes vänner. Runt elva drog vi till fordonsföreningen där Simon fira sin 20-års dag.
En helt okej kväll där, fick skjuts till stan runt ett. Mötte alex och gick och käka subway sen blev de taxi hemåt.

Idag blire jobb sen en lugn kväll, nu ska jag till sara och hämta mina grejer. Har min kamera där så slänger in lite bilder sen :)

tröött

Skolan va skitseg idag, trodde nästan att jag skulle råka somna.

Efter skolan tog vi bussen ner på stan och jag och Bella gick runt lite. Jag köpte en klänning som ja tänkte ha på nyår, jag älskar den! Och så hängde jag undan en jacka som jag tänkte köpa imorrn. Mamma lova att betala halva :)

Nu ska jag ringa till pappa :)


studentkryssningen bokad!

WOHO!


tisdag!

Idag har jag övningskört för första gången på flera månader :D Och de gick riktigt bra måste jag säga! Ska gå och amäla mig till körskola på torsdag.

Jag har spinnat med Malin också, fan va vi kämpa! Älskar känslan när man går ner från cykeln och stretchar.
Liftade med Malin till solstudion och sola, sen vandra jag hem.

Nu har jag duschat och käkat lite. Snart börjar desperate houswives, fan vad jag har längtat!

Och en sak till, JAG HAR BOKAT STUGAN I ÅRE :D Så vecka nio bär de av till åre med Bella, Becka, Linn, Alex, Kim, Matilda, Blondie, Marcus, Adam, Lingon och Tom :D WOHOO säger ja bara!


Sara och jag i väntan på bussen i morse :)

Här kommer lite bilder på stugan i åre;


gårdagen

Igår hann jag med ganska mycke tycker jag. Gick i skolan till två sen åkte jag, Bella och Sara ner på stan.
Vi tog en fika och gick runt lite. Jag köpte en mössa och en ipod :)

Sen åkte jag hem en sväng, plugga och åt.
Ner på stan igen, mötte Bella och vi tränade. Riktigt duktiga va vi faktiskt, vi kämpade som fan! Efter duschade vi och basta till och med :)
Sen vart de donken, haha. Satt där i en halvtimme och vänta på sara.

Bella tog bussen hem och jag och sara gick på bio :) Vi såg äntligen midsommar, den va helt ok. Men vi va heelt själva i salongen, de va de bästa. Haha :D Eller popcornen och colan va nog bäst!
Sen va de bara hem och sova.



ny vecka

Skönt att börja veckan med en sovmorgon! Börjar elva så ska strax cykla till bussen :)

Igår blev de en till dag med jobb. Sen inte så mycke mer.
Idag blire skola och sen ner på stan och träna.
Ikväll blire bio också, med sara :D

Nu ska jag kila, puss

Tröja - bik bok
Halsduk - lindex
Jeans - gina

toppenkväll!

Gårdagen började med jobb mellan tre och åtta.
Runt sjutiden när de knappt va nå folk satte jag på högsta volymen på radion och satt där och taggade för mig själv.

När jag slutade kom Alex och Kim och hämtade mig och vi åkte hem till Alex och jag fixade mig.
Efter en stund kom Bella, Malin, P, Linn och Becka dit och vi började supandet.
Efter lite punkteringar och grejer kom Sara, Paola och Bella till slut dit.
Det blev en sjukt rolig förfest och runt tolv drog vi till konrad och fortsatte festandet tills de stängde.
Vi gick till subway och fyllekäkade också såklart :D Sen hemåt.

Nu ska jag snart till mammas jobb och äta sen blir de jobb för min del.




Tack för en toppenkväll flickor!


tralala

Igår gick jag till hong kong med Bella, Becka och Linn. Vi satt där i två timmar och käka god mat och hade de mysigt :)
Sen åkte vi och kolla på green street hooligans, men alla somna till den, haha. Men de blev en toppenkväll!

Idag blire jobb mellan tre och åtta, sen åker jag direkt hem till alex. De blir lite förfest hos han sen ska vi till rock och k baren.



SKÅÅL :D

Kryssningen bokad :D

Skrev inget igår, men jag va nere på stan och fikade med Bella och Malin.
Vi tog en sväng på stan också. Jag köpte en ny halsduk och två tröjor :)
Sen åkte jag hem och kollade på män som hatar kvinnor med alex.

Idag har jag vart i skolan duktig som jag är :)
När vi sluta åkte jag och Becka ner på stan och hon piercade sin andra bröstvårta och sen gick vi till Silja Line och bokade kryssningen :D 13-15 december till tallin :D:D Sen har jag inte gjort så mycke mer sen dess.

Vi tog lite bilder igår i skolan, men av nån konstig anledning vart nästan alla suddiga när ja la in dom på datorn :/


Becka happy och Linn bakis, haha.

I väntan på rektorn :)


RSS 2.0