Phi phi islands

Antligen pa Phi Phi efter nagra intensiva dagar pa sjon och en natt i Patong! :D
Efter Koh Tao tog vi nattbaten till Khao Lak, dar blev det tva dagar med Sannes pappa. Strand, hoga vagor, god mat och vin:) Dar bokade vi aven en battur ut till Similan Islands i 3 natter. Vi gick en Advanced Open Water kurs och gjorde en massa dyk dar ute och bodde pa baten. Tre dagar med sol, bad, och massa dykning pa ett av varldens finaste dykplatser:)
Similan Islands
Khao Lak


Efter livet pa baten i 3 dagar akte vi vidare mot en galen natt i Patong! Direkt fran baren till baten mot Phi Phi morgonen efter, moter upp Bella och Ebba vid piren:D Dom star med en skylt med texten "BAKFULLA SVIN" och vantar pa oss:)
Blev annu en galen natt , och idag ar jag annu trottare efter att blivit vackt av en solsugen Bella tidigt pa morgonen. Har aven dragit pa mig en javla forkyldning och inte prata som en normal manniska. Sa nu ska jag snart till hotellet och sova, lagger upp lite bilder fran Phi Phi igarkvall+idag forst:)

Koh Tao

Nu har vi vart pa Koh Tao i fyra dagar och dykarcertet ar fixat! :D SKITCOOLT ar det att kunna andas och flyta runt 18 meter under ytan:) Vi sag bland annat en stor skoldpadda, en stingrocka och massa fina fiskar och rev:)

Igar gjorde vi dom 2 sista dyken sen blev de en rejal firning inatt! Slutade halv fem av att jag blev slangd i vattnet. Efter de blev ja sur, gick och kopte en pannkaka och gick hem. Blev uppdragen ur sangen 10 imorse for utcheck, sa halva dagen har spenderats sovandes pa en strandrestaurang och andra halvan atandes pa en annan.
Det har vadret har vi haft har i tva dagar nu, ikvall tar vi nattfarjan till Khao Lak.
Hoppas pa battre vader dar!

Koh Samui

Tillbaka pa Samui:)

Efter en nattbussresa pa nastan 20 timmar kom vi till Koh Samui igar. Tyvarr insag jag pa baten att mitt bankkort och 7000 THB hade blivit stulet, och aven 11 000 THB hade blivit uttaget fran kortet.. Sa gardagen angnades at att sitta pa polisstationen, sa hoppas att jag far tillbaka nanting pa forsakringen i alla fall.

Nu sitter vi och vantar pa en tuc tuc som ska kora oss till piren. For vi ska till Koh Tao och ta dykar certificat:) Laddar upp lite bilder medan ja vantar;

Bangkok





Floating Market Bangkok




Tiger Temple Bangkok





Angkor Wat Temples, Cambodia



Aqua park, Bangkok








Bangkok

Nu har jag vart samst pa att uppdatera, ska bli battre!
Mycket har vi hunnit med under tiden:)

Kort efter mitt sista inlagg akte vi till bangkok och motte upp mamma, nadia och sannes mamma o syster:) Efter tva dagar i Bangkok gav vi oss ivag till Koh Samet i fyra dagar dar vi bland annat firade jul och akte pa snorkeltur en dag.
Efter det akte vi vidare till Koh Chang (var dar for 4ar sedan, vilken forangring!)
Dar firade vi nyar:D
Efter ytterligare 5 dagar dar akte vi tillbaka till Bangkok i tva natter. Varat resesallskap flog hem till Sverige och vi fortsatte till Camdodja.
En positiv overraskning! Dar passade vi pa att aka runt till olika tempel, vissa i djungeln sag ut som riktiga Indiana Jones tempel:) Vi hann aven med en del party och en bakisdag vid poolen pa den 3 dgar korta visiten:)
Imorse tog vi bussen tillbaka till Bangkok, holl dessutom pa att missa den. Fem i 8 kom receptionisten och vackte oss, 8 gick bussen, haha.
Men nu ar vi i alla fall i Bangkok for 2 dagar, efter det vidare mot Samui och Koh Tao for dykarcertificat!:)

Lagger upp lite bilder;

Koh Samui






Koh Chang






Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder. Datorn ar alldeles for seg, laddar upp fran Bangkok och Kambodja en annan dag:)

RSS 2.0