the cirkus

Nu har jag och älskling precis kommit hem fårn göteborg. Vi är hos han och han står i duschen och snart ska vi hem till mig så jag får packa ur lite och duscha och lite sånt. Sen ska vi till The cirkus, vet inte vilka som ska dit med de några stycken :) Men jag tänkte va nykter och bara va lite social där. Orkar inte skriva så mycket, tänkte skriva om göteborg imorrn eller nåt. Lägger upp lite bilder då också har inte lagt in dom på datorn än.

pyjamasparty :)

Nu är de onsdag morgon så nu har jag vart hemma några dagar och återställt mig efter Åland. I måndags blev de jobb sen kom Becka och Kim till oss och kolla på film :) Sen kom Matilda, Lingon och Tom också och vi åkte till donken och käka lite sen hemåt. I tisdags blev de en sväng på stan med Becka och Matilda, köpte en tjocktröja, ett linne och två par trosor :) Sen kom alex och hämtade mig och vi åkte hem och duscha och packa lite inför Göteborg (vi åker idag). Senare åkte vi och köpte spicy och tog med till Matilda där de blev pyjamasparty (utan pyjamas, haha) De blev en sväng till gropen och bada också. Sen sov alla där. Nu kom jag och Alex precis hem därifrån och han är hemma och packar nu, snart kommer han då åker vi till Göteborg :) Vi ska bo på hotell och gå på bio och liseberg sen shoppa innan vi åker hem :D Nu slänger ja in lite bilder från gårdagens pyjamasparty.







hemma igen

Nu är helgen på Åland slut, men skitkul hade vi! Vi åkte från Västerås typ 12 i fredags och va på Åland typ 5, då åkte vi till pappa och lämna alla grejer och sen åkte vi och handla lite frukost och groggvirke. Sen börja vi förfesta och typ 11 kom pappa och hälsa på och skjutsa oss till krogen :) Och på vägen in träffar vi Markoolio som ställer sig i kön med oss :D Krogen stängde inte förrän 4 men runt tre började vi vandra hemåt, de tog sin lilla tid. De va en bit att gå och så stanna vi och åt korv på vägen. Dan efter mådde ingen speciellt bra, definitivt inte jag som började dagen med att spy. Vi låg i sängen halva dan sen åkte vi till en vikingamarknad, haha. De va värsta grejen på Åland, massa folk där. Sen åkte vi hem och laga tacos och började förfesta igen, alla utom jag som fortfarande va bakis. Runt 9 drog vi ner på rock off men vi va bara där i 2 timmar typ för bandet som spela den dagen sög. Vi åkte hem igen och fortsatte supandet hos pappa (fortfarande alla utom jag). Runt ett drog bella, edvin och sara ner på krogen, jag och alex stanna hemma för alex skulle köra hem idag. Vi städa lite sen decka vi framför tv:n. Klockan fem på morgonen vaknar man av att lampan tänds och nån skriker: HALLÅ SOVER NI?! hahaha sara hade nog inte fattat hur mycke klockan va. 10minuter senare låg alla däckade igen och på morgonen blev de bara att gå upp och äta frukost och packa grejerna och åka. Ingen mådde speciellt bra efter den här helgen så de tar nog några dagar att återställa sig. Men grymt kul hade vi i alla fall!


På båten på väg :)


Förfest :)


Vi + pappa :)


Markoolio och jag :D


HAHAHAHA roligaste bilden :D På väg hem


Jag och Sara i vikingabyn :)


Rock Off

För nu drar vi till Åland tjejer, bye :D


GRATTIS LINN ! :)

Idag fyller Linn 18, så har vart hemma hos henne och grillat med tjejorna idag :) Trevligt vare. Nu måste jag snart sova för imorrn åker vi till Åland, så måste upp typ tio . Och imorrn blir min mamma stor, hon fyller 40, grattis till henne :D Fast hon är i Grekland och firar. Nejmen nu ska jag borsta tänderna skriver nog när jag är hemma från Åland :)


Grattis söto :)


Och så ett grattis til min lilla mamma :)

ikväll blire utgång!

Idag har jag vart ledig, sjukt skönt! Har legat på löga i de fina vädret med Alex och Thomas. Men sen insåg jag att jag hade fått massa såna här små bubblor över hela mig, såna här jättesmå vattenbubblor som man flagnar av sen. de va ingen rolig upptäckt. Så nu har jag smörjt in mig i flera lager lotion efter duschen så att ja inte ska flagna, haha. Nu ska jag föna håret och fixa mig, snart kommer sara sen ska vi till erica för förfest sen senare blire utgång :) Vet inte vart de blir med de visar sig. Ne nu måste ja rappa på lite sara kommer om en kvar och här ligger jag och bloggar och har inte ens klätt på mig.

nyklippt :)

Idag blev de jobb mellan 9 och 3 sen direkt ner på stan och klippa mig. Blev inte så kort som jag va rädd att de skulle bli med tanke på hur slitet de blev i Grekland, så jag är riktigt nöjd! :) Sen köpte jag två par jeans också. Sen åkte jag til jobbet och hämtade mitt bankkort som jag hade glömt i jobbyxfickorna och passade på att hälsa på Bella också :) Nu har jag och älskling vart och hyrt två filmer och kollat på en och ätit godis, senare blir de väl nästa :)


Ja saknar de redan!
Jag och mamma :)

måndag morgon

Har precis packat upp min resväska och ska snart äta frukost :) Hann inte packa upp den igår, bev jobb sen åkte ja å hälsa på Bella på subway och sen åkte jag och Alex hem och kolla på film, kommer inte ihåg om den va bra somna efter halva. Klockan ett ska jag möta Becka på stan och fixa lite ombokningar på resan till Turkiet sen ska jag gå och boka klipptid. Jobbar mellan 3 och 8 sen får ja se vad som händer :)


Jag saknar dig plutten!

home sweet home

Söndag och jag är hemma igen :) Har haft en riktigt skön vecka med massa sol, bad, skitgod mat, drinkar och så en dag i aquapark och en kväll med ridning på stranden. Lite shopping blev de ju också :) hihi. Och så vart ja massa sjuk i två dar. Men de skönt att vara hemma, ska vara hemma i några dagar nu och jobba. Måste ner på stan och boka klipptid imorrn. Och på torsdag fyller ju Linn 18år så då ska vi fira henne :D Sen åker vi till Åland på Rock Off över helgen. Nu tänkte jag slänga in lite bilder.



kreta

Har inte skrivit nat sen jag kom hit, men jag har de jatteskont :) Tankte sammanfatta dagarna lite. Sondags blev de stranden och sen Platanias pa kvallen gick ut och at och kolla runt lite. Mandags borjade med att jag blev sjuk, fick ata antibiotika och hade 40graders feber och spydde och grejer, inte kul. Fick ligga pa hotellrummet hela dagen och samma sak tisdan. Idag har vi vart nere pa stranden hela dagen och jag och Filippa har vart pa beach riding, jattemysigt va de! Vi red pa stranden i solnedgangen och galoppera i vogorna, sen red vi langs en bathamn och upp i berget dar stallet va. Nu har va precis vart och atit lite. Ska snart sova for jag ar grymt trott. Imorrn blir de pooldag sen in till Chania pa kvallen for shopping och mat :) Fredag ska jag, alex, filippa och jimmy till aquapark, haha :D Pa kvallen blire supa for da ater jag inte antibiotika langre:D och sa ar de ju faktiskt sista kvallen. Sen lordag blir de sista dagen pa stranden sen pa kvallen aker vi hem, skriver nar jag ar hemma igen, puss

1 dag kvar

Har inte skrivit nåt om i onsdags så tänkte göra de nu :)
Kvällen började med förfest hos mig med Bella, Sara, Malin och Matilda. Efter ett tag tog vi våra paraplyn och började vandra mot gidde, men alla hade klackar så vi började lifta och efter ett tag va de en snäll kille som skjutsa oss :) På gidde fortsatte förfesten och sen åkte vi ner till stan och gick till pluto. De vart en rolig kväll med många shots och dans, slutade iof inte lika bra.
Igår mådde jag inte speciellt bra när jag vakna, så jag sov typ tills ja börja jobba klockan tre, va skittrött hela tiden sen åkte ja hem och fortsatte sova. Idag har jag också jobbat, sen har jag och alex vart och handlat lite och tvättat. Nu ska jag ta och packa, har inte ens börjat än. Och imorrn halv tolv typ åker vi :D





shopping

Har precis kommit hem från stan nu och är helt slut, shoppa massa. En t-shirt, ett linne, hårinpackning, uv-skydd för håret, en skjorta, duschkräm, raklödder, en stickad tröja (ja vet de juli men den är kortärmad och går att använda kalla kvällar), en väska,  underkläder, nagellack, bodylotion och 40-års present till mamma :) Ligger i sängen nu med älskling, tjejerna kommer om en timme typ så då blir jag nog lite piggare :)




:)

Tänkte bara slänga in en bild på dagens outfit, nu drar jag till stan .


gomorron :)

Har precis vaknat, har haft min första sovmorgon på länge, de va sjukt skönt :) Idag ska jag ner på stan med alex och shoppa :D Köpa lite nödvänigheter att ha med till Kreta också. Senare ikväll blire förfest hos mig med tjejerna sen blire utgång, pluto tror ja :) Ne nu ska jag äta lite frukost, hörs imorrn!


Jag börjar faktiskt sakna dom här två,
ena är i australien och andra på åland

tisdag :)

Bion igår va bra, sen när den va slut gick vi på ice age 3 också, haha. Den va inte lika bra som ettan och tvåan men helt okej :) Idag har jag jobbat och jag och alex har lagat tacos. Nu har alex åkt och tränat och bella kommer snart hit och vi ska kolla på film :)

5 dagar kvar :)

Måndag idag och har nyss slutat jobba :) Snart ska jag och älskling ner på stan och växla lite pengar och hämta ut p-piler. Sen ska vi på bio, the proposal. Sen i natt ska vi tälta, haha. På mammas uteplats, nån gång måste ju vara första i år också :)

Tänkte bara berätta också att nu är de bara 5 dagar kvar tills jag och älskling åker till Kreta :)


Kreta -07 :)

lite bilder

från förra fredan i öltältet :)



slut på power meet

Söndag kväll och jag har inte skrivit på ett tag nu igen så tänkte ta och berätta lite om helgen :)

Fredag: Dagen började med att jag och mamma tog en sväng på stan, bokade min båtbiljett till Finland och betalade resan till Turkiet. När vi kom hem åkte vi till ica och hämta mina grejer som jag beställde i onsdags :) Sen blev de att hoppa in i duschen och fixa sig och sen hem till Alex och förfesta med Becka, Linn, Sara, Bella, Thomas och Jens. Efter ett tag kom även Malin, Pierre och Matilda :) Runt 10 började vi vandra ner på stan och redan då började vi tappa bort varandra. Jag, Bella, Malin och Sara åkte raggarbil en sväng sen gick vi ner till löga. Blev lite mycke för min del men sen stod jag plötsligt i kö med alex, thomas och sara in till sjökrogen i spöregnet. Sen vaknade jag med världens huvudvärk och mådde sämst!

Lördag: Åkte och jobbade tre när jag hade nyktrat till sen slutade jag åtta. Då blev de en liten sväng ner till löga igen med alex och Thomas. Vi träffa becka, linn och matilda och åkte runt med dom en stund sen runt ett åkte vi hem och sov.

Jobbade idag mellan 9-15 sen har jag och alex kollat på film, Seven Pounds. Fan va sorglig den va, men den va bra! Nu har jag hittat en bil också som jag älskar! :D Så nu ska jag börja spara! Men nu ska jag och alex laga lite mat :)



Så jävla cool! Bara att fälla upp taket när de börjar regna :)

torsdag :)

Idag blev de jobb mellan 9 och 3, sen ner på löga en stund och sola med mamma :) Efter de kom alex hem och vi åkte till systemet och ladda upp inför helgen :D Power meet den här helgen ju ! Sen har vi vart hos mamma och grillat och nu tänkte vi kolla lite på film.



Power meet förra året,
hennatatueringar, haha!

:)

Har precis beställt lite kläder, tänkte slänga in bilder :)


Funkade inte att göra bilderna större,
bikinin är i korall och inte i den där färgen.



onsdag morgon

Har inte skrivit på ett tag men i måndags blev de solning på östra holmen hela dagen med becka och linn, mot kvällen kom bella och patrik också, sen drog jag hem en sväng sen kom matilda och belinda och hämtade mig och vi åkte och hämta bella och åkte till maxi sen löga :) Tisdag åkte jag till Stockholm med mamma, blev lite shopping, sen hem och jobba. Nu har jag precis ätit frukost, ska strax ner och möta bella, vi ska ner till löga och sola sen blire jobb mellan 16 och 20.


Helgen :)

Nu är helgen slut igen. I fredags vart de ingen bowling så vi gick till öltältet i stället och senare till sjökrogen, skitkul hade ja! Lördan vart de jobb sen ut och äta med alex och hans familj och mamma :) Sen gick vi runt på stan en sväng sen hem och kolla på film. Jobbade idag igen sen åkte jag ner till löga och sola en stund. Ikväll bilr de en film och godis kväll med älskling :) Lägger in bilder från i fredags när sara och erica har gjort de.


Nu har bella kommit hem :D


RSS 2.0