söndag 31 oktober

Tänkte sammanfatta veckan lite:)
Början av veckan hände de inte så mycke, jobba mest.

Fredag slog vi till och hade förfest hemma hos oss, som blev till fest tillslut. Toppenkväll som inte va lika toppen dagen därpå när jag skulle upp och jobba.

Lördag jobbade jag hela dagen, slutade nio. 5 minuters fix och klunka i sig lite vin på bussen på g till halloweenfest, sen va ja också i form:) Även den kvällen slutade hemma hos oss och alldeles för sent. Ställde om min klocka till vintertid och hann sova tre timmar innan jag gick upp för att åka till jobbet. Men av någon konstig anledning går klockan ändå fel och jag kommer till jobbet en timme tidigare? inte så lyckat kanske. Inventering i 7½ timme, va som en zombie hela dagen.



Nej, nu har jag två nätter att sova igen. Natti:)

Aker Brygge

Lite bilde från Aker Brygge, sjukt fint vare när solen var på väg och gå ner och allt:)
Vi passa på att ta lite flumbilder också!


Brunch på Café de luca på väg dit:) Lagom sliten man ser ut.
Haha.


Nu är jag happy också, för om en vecka kommer Bill&Bull hit på besök:D Och jag har saknat dom massssssor!

söndag 24 oktober

Va ett tag sen ja blogga nu så kände att de va dags. Veckan har bestått av jobb måndag-lördag och parta fredag-lördag.

Fredagen tänker jag inte ens gå in på. Säger jag ingenting har jag ingenting sagt:) Vaknade igår och skulle till jobbet, inte kul kan jag tala om. Ingenting blev bättre av att jag vaknade utan mobil, bankkort och jobbnyclkar. Kommer till jobbet och där fanns som tur va mitt bankkort, men resten är spårlöst försvunnet. Får nya nycklar imorrn men mobilen känns lite småjobbigt.

Jag genomled hela jobbdagen och kom hem tio på kvällen och möts av en Sanne och ett glas vin. Så ja hoppa in i duschen sen va de bara att börja igen, men de gick trögt kan jag tala om! De blev en kväll med xlnt, donken och alltför många onyktra bilder på Sannes mobil.

Idag känns de inte så lockande att gå ur sängen, men jag,Bells&Sanne ska på cykeltur! Vi ska hyra varsin ful hyrcykel som alla turister åker runt på och åka ner till Aker Brygge:)


Sanne med vinet i Dolce Gabana påsen, så skare va!

Efter några glas återställare va även jag på topp!

Redo för xlnt :)


torsdag 14 oktober

Jag saknar mina lovers där hemma<3



Och nu vill jag att de ska bli imorgon för då är det fredag :D Och då får jag lön och är ledig hela dagen och ska köpa nya skor och så ska vi troligtvis ut :D

söndag 10 oktober

BAKIS.SE

Ja, dagen har spenderats med typ 10 avsnitt av vampire diaries, cola och ipren. Precis som en söndag ska vara! De mest ansträngande vi har gjort va att gå nerför gatan och köpa varsin hamburgare för att sen gå hem till soffan och vampire diaries igen.

Gårdagen finns de faktiskt inte så mycket att säga om, eller finns inte så mycket jag får säga nånting om , haha. Händelserik kväll vare iaf, och sjukt rolig! Lägger in lite bilder från tidigt på kvällen när vi fortfarande va in good shape (Y)

Vi har tydligen inga shotglas, men ljushållare funkar bra!

Taggade tjejer i bakluckan!

Sanne&Bella inne på xlnt, resten av bilderna utelämnar jag nog:)

fredag 8 oktober

Nu har en hel jobbvecka gått och jag trivs som fisken i vattnet! :) lite jobbigt bara att jag inte fattar vad folk säger, haha. men de kommer väl hoppas jag. igår lyckades jag tillochmed förstöra hela pantstationen, bra gjort sandra!

Skulle sluta tio idag, hem och klunka lite vin och komma ifatt dom andra fylltrattarna och sen ut. Men så vart de ju inte riktigt. Hann bara byta om och börja gå till bussen med chefen, då ringer nån och säger att de fel på kylarna. Jag följde med henne tillbaka och vi kom inte därifrån förrän tolv. Så nu sitter jag här med ett glas vin och väntar på Bella&Sanne som är ute och gör stan osäker. Jag tar igen de imorrn!

måndag 4 oktober

Vaknade med världens träningsverk!
Jag&bella tänkte att vi skulle börja komma igång med träningen nu när vi kan peppa varandra. Så vi körde en stund på pilatesbollarna igår. Då kan man snacka om otränad när man knappt kommer ur sängen efter 40 minuters träning, haha.

För övrigt så har helgen vart ganska lugn för vår del. Nu är i alla fall alla grejer på sin plats och lägenheten ser inte ut som en bomb längre:) Tog lite bilder efter att ha städat igår.



Och idag flyttar Sanne in också:)

Nu ska jag strax kila ner på stan och köpa busskort och leta efter nåt norskt telefonkort. Börjar jobba klockan fyra, kassaupplärning. Wish me luck! ;)



fredag 1 oktober

Igår blev de farväl middag med tjejerna på Å och en sväng på WB. Kommer sakna dom. A LOT. 

Två på natten åkte jag och bella mot oslo. Vi satt i baksätet på 1½ plats och 100 väskor och grejer. Till och med golvet va fyllt med grejer. Så går de när man ska ha med sig pilatesbollar och solenergilampor med, haha. Här är en liten bild som visar lite av vår fullpackade bil med mig mitt i allt.



Och idag har jag vart på arbetsintervju på ica maxi, fick jobbet och börjar upplärning på måndag :D
Så snart ska jag&bella kolla på nån bra film och dricka lite vin för att fira:)

RSS 2.0