äskade fredag!

Åkte till östra hamnen i morse med becka och linn och har legat där hela dan :) Jätteskönt vare. Har precis kommit hem nu och ska strax hoppa in i duschen och fixa mig, sen till bolaget och hem till Alex för förfest :) Senare ska vi ner på strike och bowla sen blire sjökrogen :D Hinner inte skriva mer nu, är lite stressad.


               Östra holmen                                 med Linn och Becka :)              Jag och Linn i väntar på skjuts

älsklingsväder !

Har legat ute och solat nu hela förmiddagen, de så jävla varmt! Börjar jobba klockan tre så ska hoppa in i duschen och laga lite lunch sen cykla iväg till jobbet. Slutar klockan åtta så då blir de nog ner på rix fm festivalen en sväng :) Min lillasyster åker till australien idag också, i en hel månad! Lite avundsjuk är man ju. Men du får hare så skönt Nadia :) Nu är de ju bara lite mer än två veckor tills jag åker till grekland så de känns bra . Ne nu ska jag hoppa in i duschen, puss!

 

seg dag

Vaknade idag och mådde skitdåligt, tror nog att ja fick för mycke sol och för lite vatten igår. Så jag spenderade förmiddagen i sängen med film. Senare åt jag en subway och började må bra, så då gick jag ut på baksidan och solade lite. Älskar eftermiddagssol! Nu har solen gått ner så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Väntar på att älskling ska komma hem, han kommer om typ en timme. Har städat idag också när jag har vart rastlös, duktigt :) Nu sörjer jag över att desperate housewives har haft säsongsavslutning, bara massa skit på tv nu. Men ska sjag hittar på nåt att roa mig med.


Hittade en liten söt bild på dior !

måndag

ojjojjojj, nu är det en hel vecka sen jag skrev sist. Har inte haft tid, men jag skrev ju i förra inlägget vad som skulle hända under veckan. Har vart på löga och solat hela dan idag, jätteskönt väder! Och så ska det fortsätta hela veckan :D Skönt :) Är ledig imorrn också sen onsdag torsdag jobbar jag bara kväll så de kommer finnas massa tid för solning :) Sitter hemma på baksidan i eftermiddagssolen nu, tänkte snart gå ta ett bad och raka benen och fixa mina naglar och såna nödvändigheter. Tänkte slänga upp lite bilder från dagen :)


Dagens sommar-outfit :)

               Löga :)                              Dior va såklart med

Stannade till på stan på vägen hem också, massa rea överallt. Så jag fyndade lite småsaker :) En vit kjol, en vit tröja och ett par guldiga örhängen :) Här kommer en liten bild.

på mammas jobb

Sitter på mammas jobb och har precis skrivit ut flygbiljetterna för mig och alex till chania-grekland. Mamma slutar om en halvtimme då ska vi ner på stan en sväng, sen hem och så kommer mammas kompis och färgar min utväxt (måste göras den börjar synas lite). Sen vet jag inte vad som händer, får väl se. Men imorrn ska de i alla fall bli fint väder :) Hoppas de stämmer också, de min sista lediga dag den här veckan så den spenderar jag gärna i en solstol :) Tänkte skriva lite om veckans planer :)
Tisdag: Förhoppningsvis blir de sol så då tänkte jag ligga ute i en solstol hela dagen :) Sen på kvällen är de sista avsnittet av desperate housewives, så de kan ja ju inte missa.
Onsdag: Jobba mellan 12-20 sen efter de blir de utgång till pluto med mina tjejor :D
Torsdag: Första delen av dagen kommer jag nog inte orka göra så mycket, jobbar mellan 15-20 sen.
Fredag: Jobbar melllan 11-16 sen har vi planer på att dra ner till björnön och fira midsommar. Grilla, supa, bada kanske och sen tälta :) Myspys.
Lördag: Blir väl kvar på björnön ett tag sen jobbar jag mellan 14-20. Efter de blir de nog en myskväll med älskling :)
Söndag: Jobbar mellan 9-15, har inga planer för kvällen så får väl se vad som händer :)
Ne nu ska ja kila ner på stan med mamma, puss

längesen sist

Nu äre söndag och jag har inte skrivit på länge. Sitter och kollar på film med Alex och mamma :) Fredags va i alla fall SKITKUL! De blev förfest hos becka sen blev de av till sjökrogen. I lördags jobbade jag sen vart de filmkväll med alex :) Idag har jag också jobbat och inte så mycket mer. Orkar inte sktiva så mycke mer nu.

GRATTISGRATTIS

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS BÄSTASTE SARA PÅ DIN 18-ÅRS DAG!!!



skolavslutning

Hade skolavslutning idag, känns som typ julavslutning med tanke på vädret. Så de bev ingen klänning för mig iaf, bestämde mig för de när jag kolla ut genom fönstret i morse. Nu är jag hemma och rastlös och vet inte vad jag ska göra. En torsdag klockan halv tolv?! ja måste i alla fall ner på stan och fixa lite med studentpresenter tills imorrn, sen lite senare ska jag ut och äta med mamma, syster och älskling , och ikväll blir de att fira sara som fyller 18år idag:)


De här är vad jag hade på mig på skolavsutningen,
hade verkligen ingen lust att vara somrig.

slappdag med bio

Har inte gjort nåt typ på hela dagen, åt frukost två hoppa in i duschen. Skulle gått på krogen ikväll med bella, sara och erica men de blev inget i brist på pengar och ork. Så i stället blir de bio med bella och sara, sen hem till bella och sova hos henne :) Imorrn äre ju avslutning, även fast de känns som vi redan har haft de. Ska fixa mig lite nu sen åka ner på stan och möta dom andra :)


Vi ska gå på premiären på den här :)

desperate husewives

ÄR BÄST!


junitrofén och fika

Idag va de junitrofén, så mötte bella och sara på stan tolv sen gick vi ner till löga :) Träffa Linn och Becka där och satt och kolla, sen åkte Becka och jobba och vi träffa erica och gick till gränden och fika. Satt där i några timmar, sen tog vi en sväng på stan, sen åkte alla hem utom jag och sara som gick till bianco sen åkte jag och skulle sola men hade glömt mitt solkort. Har precis ätit så nu tänkte jag åka och sola med Nadia sen blire hem och duscha och kolla på desperate housewives :)


FIKA :)

ledig dag

Sitter ute i solen, men de går inte så bra de blir moln hela tiden. Ska strax gå in och äta lite frukost. Ingen skola idag, tror inte vi har nå fler lektioner innan torsdag när de avslutning. Nu börjar jag i alla fall bli bättre i ryggen så nu kan jag gå :) Imorrn äre junitrofén så då ska hela klassen ner till löga, hoppas verkligen de blir fint väder då. Slingade håret igår kväll, så jag slänger in en bild här nedanför.


Nu vill jag ha sommarlov :D

Men de inte långt kvar, bara 4 dagar :D WOHO ! Mitt sista sommarlov :) Kommer iof jobba mest första halvan, men jag jobbar ju bara några dar i veckan och några timmar om dan så de gör ju inget :) Här är allt kul som händer i sommar :

# Skolavslutning
# Grillning hos Sara på hennes 18-års dag
# Studenten
# Midsommar
# Vattendraget
# Kreta med äskling
# Linns 18-års dag
# Rock Off på Åland
# Gotland
# Finland och träffa släkten
# Turkiet med tjejerna :D

Sommaren -08

   Liseberg                                            Öland                                      Midsommar

        Power Meet                           Cypern med älskling                  Turkiet med tjejerna

gomorron :D

Sitter och äter frukost med Alex. Funderar på hur jag ska fördriva tiden idag i soffan. Jobbigt att vara handikappad måste ja säga. Kan nog inte gå till skolan imorrn, kan inte gå i trappor. Eller kan inte ens gå om jag inte har nåt att hålla mig i. Tänkte slinga håret i alla fall, slänger in en bild på de sen när de är gjort :)

bilder från bowlingen

Här kommer lite bilder från bowlingen igår :)




lördag morgon

Har inte skrivit nåt sen i onsdags natt nu så jag tänkte berätta lite vad jag har gjort:)

Torsdag: De blev ingen skola i alla fall, jag somna ju aldrig så jag orkade inte ta mig upp. Gick en sväng på stan med Alex och köpte en vit skolavslutningsklänning, en ny mascara och ett par mysbyxor. Sen senare gick vi på bio, I love you man.

Fredag: Åkte till skolan mellan halv nio och elva, sen tog jag bussen direkt till jobbet. Jobbade mellan 12 och 17 sen kom Alex och hämtade mig. Vi åkte och hämta Sara och sen hem till mig och så kom Madde dit :) Vi fixa oss och åkte till Jens och förfesta sen halv tio tog vi taxi ner till stan och gick till strike och bowlade. Jag förlora såklart, gick bara sämre och sämre hela tiden, haha. Men de va kul iaf :) Sen gick vi till silk, men de va bara jag, Becka och Madde som gick in, vet inte vart resten försvann. Efter de gick vi till pitchers en sväng sen till subway för fyllekäk :) Sen skulle jag och Alex gå hem, de va då de gick åt helvete. Jag hade klackar och ramlade på asfalten och slog i ryggen så alex fick bära mig hem. Har inte kunnat gått nånstans sen dess, måste bli buren, jobbigt. Skulle jobba idag och imorrn men så blir de inte, jag är för handikappad. Sitter i soffan och kan typ inte röra mig, kan knappt gå på toa. Hoppas de över till nästa vecka till skolavslutningen och studenten iaf. Nu ska ja ta och kolla på en film.


Tur att jag har dig som slavar åt mig :)
Och så tycker jag att du är jättefin med
blommor i håret, haha :)

02.03

Jag är inte ens trött, fattar inte hur jag ska ta mig till skolan imorrn.. Får se om jag åker dit efter lunch och tar en sovmorgon. Börjar bli så lat nu när de börjar bli sommar. Menmen, jag ska väl försöka sova lite iaf.

mensverk

Blev ingen skola idag heller, har haft världens mensverk. Så de blev inge jobba heller. Har legat i sängen och kollat på madagaskar och tomten är far till alla barnen, och ätit godis. Kan inte klara mig utan godis när jag har mensverk. Ska snart gå ner till solstudion med alex och nadia och sola :)


shopping :)

Blev massa shopping med Sara idag :D


Lotion och foundation på åhléns
Höga shorts från JC
Solglasögon från indiska
Hårfärg (ska slinga blont i helgen )
Tröja och tubtop linne från gina

tisadg

Blev ingen skola idag heller, känns onödigt när betygen är satta och vi typ inte har nå lektioner. Har latat mig hela morgonen men nu ska jag fixa mig lite sen ner på stan och möta sara och vi ska gå en sväng. Sen ikväll kommer Bella och Erica till mig och kollar på desperate housewives :)


bilder från fredags

Här kommer lite bilder från i fredags på saras grillfest :D



sool :)

Älskar de här sommarvädret! Idag blev de i alla fall ingen skola för mig, hade bara idrott och vi skulle simma men de har jag redan gjort. Åkte ner till löga när jag vaknat och låg där i två timmar. Sen kom Bella, Edvin och Peppe och hämta mig med Edvins båt. Åkte runt och sola och åkte wakeboard, alla va duktig utom jag, jag kom bara upp några skunder. haha. Kom hem runt fem och nu är hela jag röd. Ska strax hoppa in i duschen och sen smörja in mig massa.


söndag :)

Åkte ner på löga och sola idag innan jobbet , sen jobba mellan 3 och 7. Efter de åkte jag och alex hem till mamma och grilla, sen ner på löga. Va där i nån timme och träffa alla sen hem och kolla på en film :) Nu ska vi sova, hörs imorrn


Löga :)

Sen har jag fått min skohylla också förresten, Alex skruva upp den idag :D


RSS 2.0