göteborg :)

Onsdag: Vi åkte från västerås runt två, va framme runt sex efter att ha virrat runt i göteborg en stund och letat efter vårt hotell. När vi hittade de checkade vi in och lämnade våra grejer. Sen gick vi ut och leta efter nånstans att äta. Vi hitta en jättemysig kinarestaurang där dom hade jättegod mat. Efter de gick vi på bio, baksmällan såg vi. Andra gången jag såg den på bio, men den är ju så sjukt rolig så de gör inget :D

Torsdag: Vi gick upp ganska tidigt och åkte till Liseberg, när vi hade vart där i nån timme började de spöregna så vi fick åka till hotellet och byta kläder sen tillbaka igen. Vi spenderade hela dagen där och på kvällen gick vi och hyrde två filmer och köpte kina-mat så blev de en filmkväll på hotellet :)

Fredag: Vi gick in till nordstan efter att vi hade ätit frukost och checkat ut. De blev shopping hela dagen och jag hittade två par skor, en stickad tröja, en tjocktröja, en klänning, en kjol, en ring, två linnen, två t-shirtar och en skjorta :) När vi va klara åt vi på en jättemysig restaurang och sen åkte vi hemåt :)


På kinarestaurangen :)

                 På Liseberg uppe i tornet :)         På 3d-film, vi va lagom blöta efter spöregnet


På universeum :D

Liseberg

Filmkväll med kina-mat :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0