Koh Samui

Nu har vi vart i Koh Samui nagra dagar, i staden Chaweng. Har trivs vi som fisken i vattnet! Fast lite otur har vi haft med vadret, men igar hade vi en hel dag med sol :D

Idag har de vart mulet hela dagen igen, sa de blev lite shopping i stallet for stranden. Kanske va bast sa efter nattens bravader.

Har nog inte sa mycket mer att tillagga , sa lagger upp lite bilder fran de senaste dagarna i stallet!








Full Moon Party!

De nog enklare att beskriva med bilder an ord!









For ovrigt har det vart storm har i tre dagar, trodde nastan var hydda skulole blasa ner fran berget nar vi sov inatt! Sa mycket farg har vi inte fatt dom senaste dagarna!


Koh Phangan

En flygresa, en valdigt blot batresa och ett x antal tuc tuc ar vi framme pa koh phangan!

Vi bor i slutten av ett berg, i en liten hydda med helt underbar utsikt! Tankte stanna har i nagra natter, Full Moon Party pa lordag! :) Nu ar vi pa vag tillbaka till hotellet for en dusch och en powernap, kan behovas efter denna dag! Sen tar vi vara buckets och satter oss pa verandan, sen far vi se vart kvallen leder.. :)


Uppe pa taket imorse innan vi akte vidare:)

Brand tjej.. haha

Utanfor flygplatsen pa Koh Samui, den minsta och sotaste ja sett!

Vi tog en genvag till stranden, tog ca 1 timme..

Nar vi gick fran var bungalow va de ljust ute, de forklarar ju en del..

PATONG

Antligen framme!

Flygresan gick bra, mellanlandningen i Tyskland pa 7 timmar va val inte sa jattespannande. Men vi gick till Starbucks , kopte en latte och satte oss med varsin bok sa tiden gick. Landade imorse, gick direkt upp till poolen pa taket och lag dar i nagra timmar:) sen skulle vi upp och ta en (liten!) powernap pa efermiddagen. Sov i 6 timmar, inte sa konstigt nar vi inte sovit pa 40 timmar kanske.

Nu har vi vart ute och atit, gick till Grabbarna Grus och traffade edvin och ganget for en drink, nu blir de sova! Imorrn flyger vi till Koh Samui, tar baten ut mot Koh Phangan for Full Moon Party! :)


Poolen pa taket(:

RSS 2.0