söndag

Har inte skrivit nåt på länge nu, hinner oftast inte de på helgerna. Sitter ute i solen nu, de så jävla varmt! Skulle verkligen behöva en liten pool på våran baksida. Menmen, i fredags jobbade jag mellan tolv och fyra, sen hem och fixa mig och duscha sen ut till skultuna till sara :) där blev de grillning och sånt, myspys :) Sen vart de lite kaos så jag och alex åkt hem och han decka på toastolen. Igår låg ja och sola halva dan sen halv tre åkte jag till barkarö där jag, becka, linn och bella serverade på ett bröllop. Runt halv ett på natten va vi klara då kom alex och hämta mig och vi åkte hem och sov :) Idag blire jobb mellan 3 och 7 sen får vi se va ja hittar på . Lägger in lite bider från i fredags senare :)


Linn på bröllopet :)                                  Våra fina förrätter vi gjorde!


regnregnregn

Fan va de bara ska regna, typiskt svensk sommar! Aja, hade i alla fall världens jobbigaste skoldag. Hela dagen hade vi livsmedelshygien och avslutade med ett prov om allt vi hade gått igenom hela dan. När vi sluta åkte jag ner på stan med Sara. Köpte en tröja med shorts till, ett par leggings och strumpbyxor:) Ska snart åka iväg och jobba, men nu ska jag käka lite först, pusss


Myströja och shorts :)         Leggings och strumpbyxor :)


Min och Bellas lunch, panacotta :D

idag har jag vart duktig!

Onsdag idag och jag har vart i skolan. Sen satt jag på donken med becka, linn och sara i två timmar. Vänta på bella som hade utvecklingssamtal. Sen kom hon och vi drog och träna, första gången på typ två veckor för mig. Sen åkte jag hem och sola i typ en timme tills solen försvann, då ta jag mig i badet med ljus och badbomd och grejer, mysigt :) Nu har jag pluggat lite om öl också och ska fortsätta med att skriva om min och bellas stadsvandring.  


Mys med badankan, haha.

tisdag

Ligger fortfarande ute i solen och hare skönt :) Tänkte bara berätta att jag har bokat resa nu. En vecka till Kreta med älskling 11 juli , riktigt skönt ska de bli! Nu ska jag strax ta mitt pick och pack och gå in för de börjar bli lite molnigt. Runt halv sju ska jag cykla ner på stan och köpa ett par leggings sen möta Bella klockan sju och träna, sen blire hem och duscha och kolla på desperate housewives :)


Kreta -07

igår

Tisdag idag, sitter ute i solen och skriver. Hann aldrig skriva igår så ja gör de nu :)
Dagen började med skola, sen halv två drog jag och sara ner på stan i de fina vädret. Köpte nya skor och en tröja :) Sen träffa vi Becka och vi gick ner och satte oss i vasaparken, sen kom Linn och Paola också. De va sol hela dan och in på kvällen, skitskönt. Efter sex började vi gå upp mot stan och sara och paola åkte hem. Jag, Becka och Linn gick till Red Chili och åt sen satt vi där till nio då börja ja vandra hemåt. Orkade inte skriva när ja kom hem heller.


Sara och jag i de fina vädret :)


Mina nya skor och t-shirt

home sweet home

Nu sitter jag i bilen på g hem, vi ska bara stanna till och käka lite i Norrtälje. Har vart en riktigt skön helg på en stuga på Åland med bastning, badning (för vissa), lite kortspel och sånt. Men de skönt att vara på väg hem iaf :) Ikväll jobbar jag så de inte riktigt lika frestande. Synd bara att jag missade Beckas 18-års fest, men de får vi ta igen på fredag ;) Nej nu ska jag hjälpa till och leta efter nånstans man kan hitta nåt ätbart.


Grattis i efterskott Beckaaa :D

På g

Nu sitter jag i bilen på väg till åland. Ska vara där till söndag.Synd att jag missar Beckas 18-års dag imorrn bara :/Men de får ja väl fira när ja kommer hem :) Nu ska jag ha en lugn och skön helg utan drickande för ovanlighetens skull. Men nu ska jag in och köpa lite godis i hummelsta:)

tisdag

Blev ingen skola för mig idag, va alldeles för trött och hade lite ont i magen. Slappa hela morgonen ist, sen åkte jag och jobba klockan tre. Slutade åtta och cykla hem och duscha sen kolla på desperate housewives :) Nu ska jag sova så jag orkar åka till skolan imorrn.

ääntligen!

Nu är jag äntligen klar med allt plugg, hela kvällen tog det och nu ska jag sova. Gonatt!

Tjaaa :D

Måndag morgon och jag är ovanligt pigg. Sitter i skolan och har estetisk verksamhet (eller va de heter). Slutar klockan fem idag, usch. Sen tänkte jag cykla ner på stan och köpa spicy och hem och plugga och äta. Har prov i natur imorrn som jag verkligen måste plugga till och en inlämning i samhäll på onsdag som jag måste göra klart. Tråk. Så de väl typ vad som kommer hända idag. Imorrn blir de inte så mycket roligare. Går i skolan till halv två sen börjar jag jobba tre. Slutar åtta sen bara hem och kolla på desperate housewives. Onsdag MÅSTE jag träna. Enda dagen på hela veckan som jag hinner träna. Torsdag jobbar jag nio till tre sen åker jag till Åland med mamma, syrran och Alex över helgen och hälsar på pappa.


Turkiet -08

söndag

Tänkte bara slänga in lite bilder från 19-års festen igår :) För övrigt har jag jobbat idag sen grillat ute i solen hemma.



 



lördag

Igår kväll åkte jag och alex till stockholm och gick på bio , sen sov i hans husvagn, mysigt vare :) Idag har vi vart i kista galleria och shoppat:D Hitta lite grejer, lägger ut bild längst ner :) Ikväll blir de firning av madde som har fyllt 19, så snart ska vi cykla ut på landet :) Hinner inte skriva mer måste hoppa in i duschen nu!

                     
Kjol, vanliga leggings och balsam från HM         Sista OC boxen, nu har ja alla :D

               
Jeansleggings och linne från gina                                Bikini från HM



äntligen!

Nu har jag klarat av allt jobbigt den här dagen. Gymma, nationellt prov i engelska b (gick nog ganska bra men ska inte säga för mycket), jobba och plugga. Imorrn har jag bara ett prov i ansvarsfull alkoholhantering klockan 11 sen slutar jag :) Då blire gymma med Bella sen får ja se vad som händer.


I miss those times

onsdag morgon

Sitter och äter frukost och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag. Börjar inte förrän tolv så jag tänkte åka och träna innan. Har nationellt prov idag i engelska b, lycka till sandra säger ja bara. Sen jobbar jag i eftermiddag och ikväll måste jag plugga, har prov i ansvarsfull alkoholhantering imorrn. Bara massa tråk jag måste göra idag.



Plutt :)

gomorron :)

Sitter i skolan och har naturlektion. Ska skriva en uppsats om universum, tror ja ska skriva om stjärnfall och cometer. Har inte orkat börja än bara. Tänkte berätta lite om helgen, orkade inte göra det igår.

Fredag:
kvällen började med förfest hos Alex med Erica, Bella, Alex, Kim och några till. De vart lite kaosförfest, men vid elva tog vi taxin ner på stan. Jag, Bella och Alex drog till silk och dom andra drog till konrad. Där träffa vi Malin och Jossan :) De va lite folk så vid tolv drog vi till konrad i stället. Va där tills de stängde sen blev de fyllemat på buger corner med Bella och Alex :)
Lärdag: de blev en lugn dag, jag och alex åkte till björnön en sväng och sola sen hem till mamma och grilla. På kvällen kom Bella och Erica och vi kolla på film, sen kom Becka och Linn en sväng också :)
Söndag: började jobba 9 och slutade 15. Åkte till mamma och åt tacos sen hem till Alex och kolla på film med han och Thomas.


Bella och jag på silk


Bella, jag, Alex och Malin :)

ny blogg :)

Min gamla blogg hände de nåt med så nu har jag fixat en ny :) Måndag idag och jag är skittrött. De är nåt med måndagar när man kommer hem. Har vart pigg hela dan sen så fort man kommer hem och lägger sig och kollar på tv med datan framför sig blir man trött. Skolan gick bra, hade en skön sovmorgon och sen idrottsprov, de gick nog ganska bra tror ja. Gick en sväng på stan efter skolan med Bella och nu ska jag snart iväg och sola tror ja :) Beställde ett par skor och solglasögon idag också. Slänger ner en bild på dom längst ner. Nu ska jag ta och skriva klart en uppsats som jag aldrig orkar ta tag i.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0