söndag 30 maj

Ligger i hammocken i solen! Klockan är sex och sen elva har jag setat och fläskat i solen :) Vi skulle iväg och äta morsdagsmiddag men de va fullbokat överallt så vi åkte till Piazza di spagna och hämta mat och satt på baksidan och åt :) Har precis skjutsat syrran till stationen och snart ska ja åka med mamma och handla.

Ser fram emot en slapp vecka utan jobb och nästan ingen skola !

lördag 29 maj

Klockan är 21.33 och jag mår fortfarande inte bra. Men de visar ju bara hur sjukt kul jag hade igår! De va studentfesten på elba. Dagen började med skola i bara två timmar, sen drog vi ner på stan och käka och gick runt där bra länge. Jag och sara drog och soal sen hem till mig och fixa oss. Runt halv åtta gick vi till Becka och där börjades förfesten som va jävligt kul! Halv elva tog vi båten till elba och där fortsatte de roliga. Alldeles för tidigt åkte vi tillbaka och de blev subway.
Idag har jag inte mått så speciellt bra. Har vart på marknan med mamma och Nadia, men den sög. Sen skjutsa ja Nadia till irsta och åkte till bella och träna till utklädnadsshowen. Nu ligger ja död efter att ha kollat på film. Men nu ska ja till björnön och fiska, haha.
Bilder snodda från sara, haha :D

onsdag 26 maj

16 DAGAR KVAR!

Sitter i datasalen och har gjort klart allt. Skönt.

Idag ska vi träna på maskeradshowen för första gången, de bra att va ute i god tid. En vecka kvar tills vi ska vara klara (Y) haha.


Påväg till Åre i vintras. Gillar bilden, haha.

tisdag 26 maj

Idag har jag haft en enda lektion. Och ändå har jag vart i skolan halva dagen. Men nu är jag klar med allt! Känns sjukt jävla skönt :D När vi va klara åkte jag och sara en sväng och uträttade ärenden och sen blev de en fik på mammas jobb :) Tillslut åkte vi ner på stan och sen kom mamma dit och så köpte hon en tröja och ett par leggingsshorts till mig :) Sen gick vi och åt god mat och åkte hem. Nu kollar ja på desperate housewives, snart sova!


måndag 24 maj

Vilken dag!
Har vart i skolan fram till klockan sex idag. Jag,Sara&Bella va tvugna att bli klara med projektarbetet och de tog lite tid. Efter skolan släppte ja av sara på stan och åkte hem och käka, och nu sitter ja här och måste fortsätta de oändliga pluggandet! Måste skriva en samhällsuppsats och plugga till ett religions läxförhör. Rolig dag.

Imorrn har jag jättekort skoldag de känns lättande :)

Och by the way så är de bara 18 DAGAR KVAR!


Snart tre år sen, skolavslutningen i nian!

söndag 23 maj

CONGRATS BECKS! Idag fyller Becka 19år :)

Har vart ledig hela dagen, mest slappat och tagit de lugnt. Och nu är min bil fixad också så har vart och hämtat mina grejer hos linn så nu har jag bilder från fredags :) Nu ska ja hoppa in i duschen sen lägga mig i soffan med alex och kolla klart på nån film, natti!


Vi spela kubb, och jag vann :D Här är mitt motståndarlag Becka&Linn!

Jag&Becka!


SHOTTASHOTTA!





lördag 23 maj

Nattinlägg.

Börjar med att berätta om fredagen. Jag drog till Linn vid tre och sen kom Becka lite senare, vi träna lite på dansen till utklädnadsshowen sen börja vi fixa oss och förfesta :) Sen kom de massa folk och de blev en grymt kul förfest med massa roliga människor :D Runt elva drog vi ner på stan och gick till maddes 20-års fest på silk, de börja bra men sen tappa bella sin mobil i ett hål i marken typ och allt blev knas. Men de ordna upp sig till slut.
:D
Idag har jag jobbat och sen drog jag med alex hem till thomas för att kolla på fotboll och dricka lite. Kom precis hem och dom andra drog på krogen. Tänkte sova snart men är skitpigg. Är ledig imorrn och de känns sjukt skönt!
Hos Linn i fredags, lägger in fler bilder imorrn :)

torsdag 29 maj

Godkväll!

Hemma från en heldag i Stockholm. Morgonen började med studiebesök på sprit- och vin historiska museét. Inte speciellt kul, men jag och sara fann nåt kul i de hela och köpte roliga partymuggar :D

Efter de vidare till Grand Hotell och de va riktigt coolt att se. Inte alls som jag tänkt mig och vart chockad över allt hon berättade. Bland annat att den största sviten är 330 kvadrat meter stor och kostar 79 000kr per natt att hyra!! Den ni.

Efter de vart de trerätterskäk på nåt fint ställe på stureplan och sen egentid. Vi gick såklart runt i massa affärer men duktig som jag va käpte jag faktiskt ingenting :) känner mig nöjd med dagen ändå. klockan sex gick bussen hemåt och nu ska ja hoppa i säng!


Ja&sara i bussen påväg :) Cicci tog massa bilder också men har inte fått dom än.

onsdag 19 maj

Nu har jag precis kommit hem från praktiken. Känns som att jag bara blir mer och mer förkyld. Jobbigt.
Imorrn ska i alla fall hela HR till Stockholm :) Vi ska på studiebesök på Grand Hotell sen gå runt ett tag och sen äta på nåt fint ställe :) de blir najs.

Nu ska jag borsta tänderna, gå och lägga mig och bli frisk!

tisdag 18 maj

24 dagar kvar!

Sitter ute i solen på saras baksida :) asskönt!
Om en timme ska vi ta oss ner till stan och gå en sväng och sen käka nåt.
Börjar praktiken tre så de skönt.

Haha måste berätta om min lilla incident igår. Jag skulle åka till Sara och gick runt hemma och letade efter bilnycklarna, men ja hitta dom aldrig. Så jag gick ner till bilen och såg att jag hade lyckats glömma dom där och sen låst bilen efter mig. Bra gjort (Y). Så mamma och Peter stod en timme och försökte få upp bilen men tillslut gav dom upp. Nu har pappa skickat extranycklar från Åland.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig så vi kan dra ner på stan :)

Måndag 17 maj

SUNSHINE MAKES ME HAPPY!

Ligger ute i en solstol med en glass i handen, de livet (Y)
Har vart på praktik idag, gick upp klockan sex i morse. De kändes inte okej!
Men imorrn börjar ja tre så de skönt :)

Sen har ja kollat upp massa olika barkurser och hitta en skitbra ! Den ligger i malaga och de tre veckor kurs och den låter skitbra! Har pratat med mina vänner så förmodligen ska vi boka snart :D AWSOME!

SOMMAR & SOL!







Prata nyss med Sara, så nu ska jag käka sen tar ja min racerbil och åker ut till skultuna :D Vi börjar praktiken sent båda imorrn så då kan vi ligga på hennes baksida och sola om de fint väder imorrn! (Y)


söndag 16 maj

Söndag idag :)

Idag har jag vart ute i badelunda och ridit med linn . Mys vare! Sen åkte jag direkt till jobbet så har jobbat mellan tre och tio :) Nu måste jag göra klart projektarbetet!

fredag 14 maj

Massa dagar sen sist. Men ja har haft ganska mycke för mig.

I onsdags va ja i skolan sen på kvällen vart de förfest hos oss sen drog vi ut till elba! Sjukt mycke folk vare där.
Igår jobba ja sen gjorde ja inte så speciellt mycke mer.

Och idag har jag vart på stan från halv tolv till fem! Först hade vi klass möte på spicy sen träffa ja upp mamma och syrran. Köpte en kavaj till imorrn, en bh och två linnen :)

Nu ska ja käka. Imorrn blire jobba och sen ska vi supa järnet!

Idag fyller även drottning madelene av tränhammar 20 år!
GRATTIS ! :D

Turkiet -08 :)


tisdag 11 maj

Idag har jag vart ledig :D skönt!

Men de va behövligt, har pluggat massa till psykologi provet vi har imorrn. Tror faktiskt att de är de sista provet jag har under min gymnasietid (Y)
Sen tyckte jag och bella att de va lite för fint väder för att sitta inne. Så vi drog till mammas jobb och satt där utanför och käka glass i solen. Sen blev de en sväng till öb och rusta. Och korv på ikea :) sen solning på solstudion :)
Nu har jag precis kommit ur badet, har färgat håret och så har ja legat i badet och pluggat lite.
Nu blire desperate housewives och cougar town :D


Jag tycker att vi skålar, för nu har vi bara festen kvar!


måndag 10 maj

Nu vare jättelänge sen jag skrev nåt. Men nu sitter jag i alla fall i skolan och skriver om miljöpartiet. Dom har ganska bra åsikter tycker jag, dom flesta är bra. Jag är i alla fall klar så jag har ingenting att göra. Så jag tänkte berätta lite om helgen.

I fredags skjutsa alex och dante mig och becka till kapellskär och vi satte oss på båten och drack öl på väg till åland. Båten gick skitfort och vi va i mariehamn elva på kvällen så de va mest att åka hem till pappa och blåsa upp luftmadrassen och somna framför tv:n.
Lördan gick vi upp ganska tidigt och åkte för att träffa våra nya arbetsgivare :) vi pratade med dom ett tag sen blev de lite provjobb och lite träning av bongmaskinen. Vi slutade runt åtta och åkte hem och drack gin och tonic med pappa och sofie :)
Söndag åkte vi till Eckerö och kolla på huset pappa ska flytta till och sen två skulle vi vara på jobbet igen och servera. Dom hade morsdag i fanland så de va ganska mycke folk. Vi tog sista båten hem sen. Och vi tog med oss min bil, haha. Den är ganska komisk. De åremodell 86 så de konstigt att den går över huvud taget. När den kommer upp i nittio låter den som fan och den skakar så de känns som att den ska explodera, haha. Så ja, de vart en ganska rolig hemfärd.

Nu ska jag kila på lunch :)

bakning, cirkus och skor

Nu har jag lite bilder från både vårt bakande till vårt företag och bilder från cirkusen som jag tänkte att jag skulle lägga upp :)




Baka, baka liten kaka. Osminkad och allt.


Cirkus

och så har jag vart på stan med mamma och köpt hårfärg och växlat lite pengar. och så passade jag på att köpa mina skor som jag ska ha på studenten också :)


torsdag 6 maj

Sitter i skolan och har gjort klart mitt arbete om kommunikationer i Grekland :)

Igår va jag på cirkus med sara, paola, bells och linnplockepinn :D vi tog jättemassa bilder men dom har ja inte fått än, tar dom från saras blogg när hon har lagt upp dom, hihi.

Idag ska jag sara och bells sälja våra bakelser till företaget som vi bakade igår i skolan . sen vet ja inte vad som händer.

och imorrn drar jag och becks till åland och provjobbar på finska morsdag (Y)

tisdag 4 maj

Kaos kaos kaos.

Jag och alex skulle ha tagit flyget hem imorse klockan elva. men allt gick åt helvete.

vi åkte till fel flygplats, de finns tydligen fler. och eftersom den låg långt ifrån den andra så missade vi planet. så här sitter vi på flygplatsen åtta timmar senare. de jättekul , jag lovar. vi sitter och väntar på nästa flyg.

så sara om du läser de här, och om jag inte är på första lektionen imorgon så kan du ju berätta för henne varför, haha.


måndag 3 maj

Den här bilden förklarar de mesta om dagen. Spöregn.

Haha, jag ser skitsur ut!

Vi åkte in till stan imorse och tänkte ta en dag på stan och sen äta tapas. Men de va inte så kul att gå där i spöregn så jag köpte lite kläder till lillasyster och ett par örhängen till mig själv. Sen gick vi och åt och tog tåget hem igen. Nu har vi vart på en mataffär och köpt massa onyttigheter, så nu ska vi ligga på rummet och kolla på film och va onyttiga ikväll i stället. Och så måste vi packa, imorrn åker vi hem.

söndag 2 maj

Idag har vi haft en soldag. Vi har legat vid poolen på taket hela dagen, men de va för kallt för att bada. Har inte så mycke mer att skriva :)


Sen är allt stängt idag också för att de söndag så de lite tråkigt. Men vi tog oss en promenad och hitta ett café som va öppet i alla fall. Så vi satt där och åt glass och drack öl (eller alex gjorde).

Ja, såhär blir han av öl.

Och här är till mamma eftersom hon ville se hur vårt hotellrum såg ut. Och de va fint innan vi flytta in där!

lördag 1 maj

idag har jag och alex vart på zoo hela dagen ! :)

morgonen började med att vi kommer ut och hamnar mitt i ett karnevaltåg med massa hoppande indianer på gatan , haha. jag tror dom firar nåt idag, de röd dag och så har alla gått runt med konstiga mössor som liknar våra studentmössor.

 

Vi tog tåget och skulle till zoo men de tog typ en timme innan vi hittade de. De ganska svårt att hitta här och alla är skitdåliga på engelska och dåliga på att förklara så man får helt enkelt hitta själv.



Vilopaus i letandet efter zoot :)



På vägen dit gick vi förbi en jättestor park med massa fontäner och grejer. Så vi gick runt där och kolla ett tag också.


Sen tog vi massa bilder inne på zoot. De va så stort så de tog oss hela dagen att gå igenom, men jag lägger up dom bästa bilderna :)

Alex&Alligatorn!



Massa djur!

Jag&Bambi.

Alex vid pingvinpoolen.

På vägen hem gick vi förbi parken igen och åt sockervadd och tog lite kort medan de fortfarande va sol ute :)
Sen hemåt med tunnelbanan. Nu har vi precis duschat och ska fixa oss lite. Vi tänkte gå ner till lilla centrum och kolla lite och ta en öl kanske :)



Bilderna från parken.



RSS 2.0