packning på g

Inatt åker vi :D

Så idag ska de packas. Och så hade jag tänkt sola också om ja hinner :) Har inte ens börjat med packningen så är nog inte klar än på ett tag i alla fall. Konstigt nog känner jag mig inge stressad, men de kommer väl när de en timme kvar tills vi ska åka och jag har inte ens börjat packa.

Nu ska jag äta pannkaka och bränna lite skivor som vi kan ha i bilen :)


JAG ÄR SÅ TAGGAD!


långtråkigt

Nu börjar jag bli galen av att bara vara hemma. Hela dagen igår gjorde ja absolut ingenting, läste twilight och försökte äta. Nu sitter jag och kollar på oc, måste komma ifatt sara innan veckan efter åre. Då ska vi fortsätta vårt oc maraton :D

idag är det torsdag, och de betyder att de bara är tre dagar kvar till åreee!!!


and so the lion fell in love with the lamb

Har snart läst klart hela första twilight boken på en dag, så sjukt bra! går inte att sluta. skulle kunna läsa dom om och om igen hela tiden.

He grinned his crooked smile at me,
stopping my breath and my heart.
I couldn’t imagine how an angel
could be any more glorius.
There was nothing about him that
could be improved upon.



vilken jävla timing

Magsjuk. Jättekul. Har uppkörning om två dar!
Skulle haft praktik idag men har spytt hela jävla morgonen. Och så skulle jag haft dubbel körlektion både idag och imorrn, får se hur de blir av med min uppkörning. Har pratat med michaela och hon skulle försöka hjälpa mig. Hon är snäll hon :)

Fan, skulle lyssnat på sara. Inte äta sjömat. haha.

Då blire att ligga och läsa twiligt och glo på tv hela dagen då. Och så är iof peter på väg hit med en kall cola, de har ju sina fördelar med att vara sjuk :)

Och nu saknar ja alex, tycker han borde komma hem snart.


TJABBA!

NU vare skitlängesen jag skrev igen, men jag har haft fullt upp och varken orkat eller haft tid.

I lördags skrev ja sist sen i söndags fixade vi med lägenheten hela dagen, plocka ur flyttkartonger och hängde upp grejer på väggen och så :) Igår förmiddag va ja på körskolan hur länge som helst, hade dubbel körlektion och så plugga ja teori. Sen praktik mellan tre och tio, va inte hemma förrän halv elva så la jag mig i sängen och börja läsa twiligt igen. Har läst alla fyra men de va ett tag sen nu så nu äre dags igen :)

Idag har jag haft praktik på förmiddagen, skulle börja sju men försov mig. Vakna nio och fick panik! Men de gjorde inte så mycke. På lunchen kom sara så vi gick till vivaldi och käka sallad. När ja sluta kom peter och hämta mig och vi övningskörde i två timmar och nu har jag vart och solat. Skönt som fan när de så här kallt! Nu ska ja kolla på the vampire diaries :) chiao!


Haha hitta en bild på mig från skolavslutningen i nian.

flytt

Idag har jag jobbat mellan nio och tre medans alex och våra föräldrar har flyttat alla möbler och saker till våran nya lägenhet :) Åkte dit efter jobbet och hjälpte till och sen kom kim, becka och linn också. Är hemma nu och ska byta om och fixa mig lite, snart ska vi till å och dricka lite öl :) mysigt.

tar lite bilder på lägenheten imorrn när vi har fått lite mer ordning kanske :)

.

Fredag idag och jag har haft praktik som vanligt. Efter gick jag ner på stan och träffa sara och pao och sen kom bella  :) satt och snacka med dom i nån timme sen åkte jag och alex till ikea och handla massa saker. Vi flyttar i helgen :) Sen hem och ducha och sånt och tänkte dra till sara men de blev inget av för ja hade ingen skjuts. Då drog jag och alex hem och så kom johan och flood. Drog till linn en sväng och kolla på film och nu är vi hemma igen. Tänkte lägga oss och somna till en film, gonatt.

Haha orka inte skriva så mycke så de blev en sanbb sammanfattning,

Tjaa!

är på jobbet och blev precis klar med allt jag ska göra ikväll , så nu vart de tråk. men slutar om 20 min.
idag har jag inte gjort annat än jobbat hela dagen, kuljul. och så har jag gått runt med världens träningsverk! ser ut som att jag har bajsat på mig när jag går, kan inte ens gå normalt ju, haha. de resultatet av en timmes träning, bra sandra! de va nog för längesen sist.

snart ska jag hem och kolla på the vampire daires avsnitt ett och två, missar ju när ja har praktik hela tiden. och imorrn börjar ja inte förrän tre men jag ska gå upp ganska tidigt ändå, har en dubbel körlektion tio. sen tänkte ja plugga massa teori och sen passa på att sola när jag ändå är där :) chiao!

gomorron :)

Hade sovmorgon idag, börjar inte förrän tre. Så ja sitter i sängen och vaknar till :)

Ska snart börja göra i ordning mig lite och käka frukost. Sen ska ja ner på stan och köpa en tröja som jag har gått och velat på och en eyeliner. Tolv ska jag möta bella på friskis så vi ska träna och sen basta. Efter de ska vi ner på stan och käka sallad (för att vi är så nyttiga! haha).

Slutar praktiken tio så då blir de nog att inte göra så mycke mer, imorrn har jag praktik och sen jobbar jag så där va den dagen. Chiao!



Ja vill ha sommar och sol!

ny vecka igen

Måndag igen och det betyder en ny praktikvecka. Sara kom till praktiken precis innan ja sluta sen gick vi en sväng på stan. Vi blev hungriga och gick till wayne´s och käka kycklingspett med tsatziki, gott som fan! Eter de gick vi till ticket och kolla lite resor, så nu är jag sugen som fan! Sara tog sexbussen hem, haha ojj va fel de lät. Sexbussen menar ja att den går klockan sex. Gick och mötte alex och vi gick på bio, snabba cash :) Den va bra, men trodde faktiskt att den skulle vara bättre. Hade höga förväntingar om den.

Slänger in lite bilder från lördags som ja lova :)


Hemma hos matilda innan vi drog till silk :)


bakis.se

Jag mår som jag förtjänar.

Skrev inget igår men jag jobba mellan 9-15 sen hem och duscha, käka fixa mig och tog en grogg med alex, jens och johan. Fick skjuts till matilda och hämta upp linnplockepinn på vägen. Bella och belinda va där så vi börja förfesta och senare kom även alek och sofia. Halv nio fick vi skjuts till stan och drog till blondies 20-års fest. Allt började skitbra men slutade med kaos för min del. Gick till subway och mötte alex, jens och thomas sen kom bella också sen drog vi hem.

Ikväll blire alla <3 dag middag med tjejorna på tabasco eller mongolisika :)
Lägger upp blite bilder senare kanske

skön sovmorgon!

Fick mig en riktigt skön sovmorgon i morse, har studiedag idag :) Har inte gjort speciellt mycke sen jag gick ur sängen i morse. Lyssnat på musik och rensat min garderob typ. Sen har jag sökt lite fler sommarjobb på åland, så nu äre sex stycken jag har sökt sammanlagt. De lite allt möjligt, ett på ett hotell, två restaurang/pub, ett på en shell mack, ett på en camping och så vare nåt mer. Hoppas nån hör av sig iaf (Y)

Nu ska jag göra mig i ordning lite och åka ner på stan och möta upp sara, vi ska gå runt lite och sen ta en fika :) Se ska jag nog på bio med alex lite senare. Chiao!


beslutsångest?!

Japp, de har ja verkligen! vet inte hur jag ska göra med mitt hår, jag är skitsugen på att klippa de kort. men jag vet inte om jag vågar.



Jag vill klippa de såhär                     med sån här lugg          och den här färgen,
                                                                                     kanske en aning brunare :)


Kanske ska berätta lite om min dag också :) började med praktik mellan 7-15 sen blev de en runda på stan med min lilla sara. körlektion och plugga lite teori, har uppkörning om två veckor typ, läskigt.

Nu ska ja kolla på den nya serien som börjar klockan åtta.


goddag :)

Imorse när klockan ringde 06.15 va ja död. nästan bokstavligt talat. hade världens huvudvärk och hade knappt sovit på hela natten. jag ringde och sjukanmälde mig och sov en stund till, haha alex råka också försova sig bara för de. typ halv tio gick vi upp, blev inget solande igår så vi åkte imorse i stället. sen åkte vi och köpte en vikingkebab och delade på sen hoppade in i duschen. nu drog alex nyss, han ska tatuera sig klockan tolv, så ska nog åka dit och kolla om typ två timmar :) sen typ halv tre ska jag möta sara och vi ska gå till arbetsförmedlingen och lyssna på folk som berättar om att jobba utomlands, bland annat i norge :) sen ska bells också komma.

klockan fem börjar ja jobba och slutar tio ikväll , då blire sova för imorrn ska jag upp tidigt.



haha, en komisk kväll som jag vill göra om.

tisdag idag

Kom nyss hem från praktiken, har vart där i två dar nu. Saknar redan min gamla :( huhu. den är mycke bättre. men går allt enligt planerna så är jag bara på best western i tre veckor (Y)

Ikväll blire träning och så ska ja sola, åh va ja längtar! älskar sol, funderer på att börja gå i solterapi faktiskt. man blir mycke piggare på vintern då.

Har inte så mycke mer att skriva, orkar aldrig göra nåt när ja har praktik. haha.

lördagkväll/söndag

Igår kväll runt tio kom bella och hämta mig och vi åkte till erikslund och hämta linnplockepinn sen mot landet ingenstans (skultuna såklart). Hem till sara där pao och andra bella va också, så de blev en tjejkväll som sluta på donken. Mysmys, kom hem typ två då däcka ja i sängen.





Imorse gick ja upp jättetidigt! typ tio, haha. drog till mässan och hjälpte pappa sista dagen :) passade på att fixa mina naglar där för 100kr. Kom nyss hem därifrån, ska strax åka till max och käka massa massa mat :D hungrig som fan. sen blire en till lugn kväll, skönt :)





mässa

Idag är det lördag och jag har vart på hälso mässan och hjälpt pappa hela dagen :) Sålt massa ekoligiska hud och hår vårds grejer. Ikväll blire lugnt igen, ska kolla på avatar med familjen sen imorrn blire mässa igen. På måndag börjar praktiken igen, fast den här gången på Best Western- har bytt ställe med sara. De blir nog bra :)



Här ska jag vara i tre veckor :)

i skolan

Sitter i skolan och ska göra en uppgift om glasmontrar och presentartiklar, kul! Har kommit typ halvvägs så nu har ja lite paus. Slutar tre idag då ska jag till västerås hallen och hjälpa pappa på en mässa :) Sen ikväll blire lugnt, ska ha en heelt lugn helg och ladda för nästa helg och helgen efter de och helgen efter de och sen åre :D hihi.


Jag vill ha värme!

gomorron :)

Skrev inget igår, glömde bort de . Hade i alla fall skola som vanligt, efteråt drog jag,sara,pao&linn ner på stan. Drog en fika på wayne´s , efter en stund kom becka också. Satt där i några timmar sen tog ja bussen hem och skulle plugga typ. men de blev de inget av, dog i soffan i stället och gjorde ingenting på hela kvällen.





Nu ska jag dra till skolan sen jobba :)

jag hatar busschaufförer!

Igår vart de oc maraton för mig och sara, slutade kolla halv två typ. Sen hade vi en skön sovmorgon och började klockan tjugo i ett, trodde vi!? Men sara hade glömt att hon skulle till skolan och prata med rektorn klockan nio, haha. så hon åkte till skolan med sina föräldrar och jag låg kvar och sov, så skönt! När hon kom tillbaka typ tio käka vi frukost och gjorde oss i ordning. Sen såg vi två avsnitt oc igen, haha.
Vi åkte till skolan och hade EN hel lektion, kolla på en film om kineser. Sen sluta vi och dennis kom och hämtade mig, jag hade körlektion :) Och efter de boka jag teorin och uppkörningen :D så nu är jag lite nervös. fick springa till stan typ och möta bella och sara, vi gick till um och hämta ut nya p-piller.
Efter de tog jag bussen hem. de va helt fullt på bussen så när jag skulle av hann jag inte gå av. så ropa jag på busschauffören men den idioten vägra stanna. så jag fick gå från skallberget, kul!
jaja, sånt som händer. nu ska jag plugga lite svenska.


Bara tre veckor kvar tills vi drar till åre !

sista veckan

Idag äre måndag och sista veckan i skolan. Sen blire praktik i tre veckor.
Jag tror nog inte att man kan ha roligare i skolan än va vi har, känns lite sorgligt att ta studenten snart. Alla åker åt olika håll och ingenting blir som innan. Kommer sakna skolan.

Efter skolan åkte jag, sara, bella & pao ner på stan och käka pizza. sen gick jag och köpte mina byxor som jag lämnade tillbaka, haha ångrade mig. Jag, sara&pao tog bussen till skultuna och nu är jag hos sara. vi ska kolla på oc och äta godiiis :)

Vi satt nyss och snacka om våran resa nästa år, jag längtaar!





Om ett år :)


RSS 2.0