sunday

Vips så va helgen slut. Ska dra och gymma nu sen blire att jobba mellan 17-22. Skulle till stadshotellet och kolla på bella. Hon ska vara modell för en bröllopsmässa, men eftersom jag ska jobba så kan ja inte de :( men sara lovade att ta bilder.

Imorrn blire fullt upp, måsta plugga massa och så ska jag och sara på bio :)


sötnosen.

.

Har ägnat dagen åt att vara bakis och slappa. De blev en lyckad kväll igår, trots att de inte blev nå krogen. Mina drinkkunskaper gjorde mig och sara på bra humör, haha. Skulle blanda en stark drink till henne och en lite svagare till mig själb så råka jag ta fel, bra gjort.





Och här har vi själva födelsedagsbarnet :)

hejdå,

nu drar vi till jens!


jooooooodå

Nu är sara och jag hemma hos mig, vi sitter och spelar mario kart och super . haha :D Nu tänkte vi börja fixa oss och sen dra till jens. Chiao !



på jobbet

Sitter på jobbet nu, slutar om en halvtimme :) Haha, för en liten stund sen gick ja vilse på lagret. Skulle ut och slänga skräp så va de en port som inte brukar vara stängd som va stängd. Fattade ingenting och vandrade runt där ett tag. Kände mig som en senil tant, haha. Till slut ringde jag bella så hon rädda mig :)

Nu ska jag ta och plocka lite varor tills ja slutar :)

shalala

Blev en dag på stan med sara. vi käka mongoliska och glass sen har vi vandrat runt och flummat lite. Jag köpte ett par skor som jag ska ha imorrn :D

Då blire förfest hos erica sen krogen!


På mongoliska.

Mina skor .

Nu ska ja dra och jobba, chiao!

hahaha

Paola då, haha.

sleep over

Bestämde mig typ för två timmar sen att dra till sara, vi satt hemma och hade tråkigt båda två. Peter skulle skjutsa mig och så klart kommer inte bilen upp för uppfarten så till slut får mamma komma ut och slänga massa grus på uppfarten. Efter många om och men kom jag till sara. Nu står hon i duschen och jag sitter och kollar på massa gamla roliga bilder, haha.




Sara och jag för ett tag sen, slask som man heter nu för tiden




Jävla idioter. Ni är bara töntiga, fattar inte hur ni orkar hålla på ens. Näsblodsbarn, haha.


snösnösnö

Shit va de ska snöa hela tiden! De va inte speciellt lätt att köra idag, ja bara gled hit och dit. Men de gick ganska bra ändå :) Skulle åkt och gymmat idag, menjag har världens huvudvärk och är skithungrig. kanske åker senare, orkar inte cykla i de här.

orkar inte skriva nå mer nu, haha.


Men tummen upp för att vi närmar oss helgen!

the city

Tjaa, idag har vart en nice dag.

Började med att sara tvingade mig till skolan tidigare så vi kunde äta frukost där, haha. Sen hade vi två prov under dagen, de gick nog ganska bra :) När vi sluta drog jag, sara och bella ner på stan. Kolla runt lite sen träffa vi på erica :) Vi drog och käka alla fyra, bakpotatis. Gott som fan! Sen gick vi ännu mera, och ja fynda (Y) En pälsjacka för 120kr, de ni! och min älsklingsparfym som va nersatt till 100kr. Fem tog jag och sara bussen till skultuna, fast jag gick av vid rocklunda. Körde ett spinningpass med mamma, trodde jag skulle dö. Snacka om att va otränad, haha. Har duschat och käkat, nu hade ja tänkt plugga lite , sen tänkte jag se klart en film som jag och alex somna till igår :)


Pälsjackan :)

Jusste! Fredagens planer är lösta nu också :D Jag , sara och pao drar hem till erica på förfest sen krogen, JOODÅ!

joodå

då va halkan avklarad. kul som fan vare :D linn och jag insåg att det fanns två gaspedaler och de kunde man ha kul med, haha.
höll på att inte få göra den bara för att jag inte har svenskt pass, men hon va snäll som tur va. har nämligen mitt svenska leg i alex handsfack som just nu är i stockholm, de va lyckat. hade lite smått panik i morse när ja inte hitta plånboken.

när vi kom tillbaka plugga jag och linni lite teori, så nu är jag snart klar. har bara sluttestet kvar :D
väntar nu på att peter ska komma, vi ska åka och övningsköra lite och så måste jag äta nåt. håller på att avlida har bara ätit frukost och en macka idag.

ikväll blire i alla fall massa plugg, har samhällsprov imorrn och nåt i religion. måste ut till sara och hämta papper på de också :)

ha en bra dag (Y)



Jag vill ha helg nununu :D

.

Nu vare längesen ja skrev igen.
Ifredags gjorde jag i alla fall inte mycke, jobbade till tio sen hem och somna till en film. Lördan blev en slappdag , va ute och övningskörde i två timmar sen på kvällen drog jag till stugan en sväng. De blev en fika med mina kära vänner :)
Idag har jag jobbat mellan 9-3 och nu har jag kollat lite jobb på åland i sommar. Sökte ett på ett hotell kanske söker nå mer sen när de kommer in fler. Har beställt en pälsjacka också på HM, får den nog i veckan :)

Imorrn ska jag och Linni göra halkan :D


Snart äre Åre-dags! :D

studenten snart ju

Ååh vad jag är taggad till studenten! Vi har diskuterat utklädnadsshowen idag i skolan, vi hade bästa idén men tyvärr håller inte alla med.. Och så har jag hittat en klänning som jag vill ha :) Inte på dagen då tänkte jag ha en vit, men till kvällen.

 Va tycker ni? :)

Dags för en dusch sen käka. Jobb sen mellan 18-22.

goddag

Igår va vi hos linni som sagt. massa mys. låg och kolla på tv och flumma hela kvällen/natten i stort sett.
Imorse fick ja en chock när vi vakna klockan tolv, men de va skönt med en sovmorgon. Vi va ju ändå lediga :) Vi gjorde oss i ordning och åkte ner på stan och tog en fika, jag sara och bells. Tre kom Peter och hämta mig och vi åkte till körskolan och jag hade en körlektion.

Nu äre subway dags :D



.

Tjena, idag har jag vart i skolan. riktig flumdag har vi haft, haha. stackars lärare.

Sen efter skolan åkte jag ner på stan och träffa mamma. vi gick och käka och sen gick vi runt på stan. Jag fick en kavaj av mamma som jag ska ha på praktiken, och ett par vantar :D

snart ska jag ner på stan och möta vimsepelle sara :D vi ska åka till linn och sova där , becka och bella kommer efter jobbet :)



                    



good girl

Idag har jag vart duktig (Y) Skaffat nytt gym/spinning kort och spinnat för sörsta gången på nån månad. Fan va jobbigt de va!

Jag och sara va iof inte lika duktiga som försov oss och inte orkade gå till skolan när vi vakna. Sov till tolv, helt sjukt . Käka frukost sen gick vi och sola. Sara åkte hem och jag vandra vidare till körskolan och pluggade teori sen hade jag en körlektion, gick inte speciellt bra. När nånting går dåligt går allt dåligt.


Har beställt en bikini som jag hoppas på att få i veckan :)

Sara och jag :)

Bion va bra (Y).

Nu sitter jag och sara här. Jag har massa färg i håret och sara kladdar aceton i mitt ansikte, haha. hon försöker få bort all färg. Jag är lite orolig över hur de här ska sluta, glömde skaka flaskan mycke så de va olika färg i början och slutet, haha lyckat.

Snart dags att skölja ur de, sen måste vi plugga religion. BLÄ


Popcorn och sara :)


första skoldagen

Jaa, har vart i skolan för först gången på nästan sju veckor. Skönt vare, även fast vi sluta fyra. Efter skolan åkte jag och sara ner på stan och köpte hårfärg till mig. Snart ska vi träffas på stan igen, käka red chili och sen gå på bio :) Min födelsedagspresent från sara :D Vi ska se den där som heter nåt med morgans, haha kommer inte ihåg vad.


Sara och ja för typ ett år sen:)

bakis bakis och bakis

Idag mår jag som jag förtjänar kan man ju säga. Vakna brevid en spyhink och fick självmordstankar typ. Klockan är nu fem och jag mår inte ett dugg bättre. Kan ju tala om att de verkligen inte blir nå skultuna för mig ikväll. Tänkte i alla fall lägga in lite bilder från igår innan jag återgår till att kolla på film/sova. Tog inte många bilder men några blev de i alla fall :)





Hahaha, den här bilden gjorde min dag rolig en stund

Taggaaa !

Sista dagen för praktik idag, lite sorgligt vare. Ska vara på best western nästa period.

Nu är ja i alla fall happy :D Fixad och klar ska snart dra till malin. Hon fyllde nämligen 19år igår så ikväll blire firning såklart! Blev ingen bowling.

Ha en bra kväll, chiao :D


Kvällens outfit


lång dag

Tjena, är på jobbet nu. Slutar om en timme typ och de finns ingenting att göra. Har haft en sån där jobbig dag med båda praktik och jobb idag. BLÄ. Imorrn blire i alla fall bara praktik sen på kvällen ska jag, erica, alex och david dra och bowla :) Sen i helgen blire nog partaj för hela slanten! Hoppas ja i alla fall, vet inte om alla känner lika som mig. Annars får ja väl parta för mig själv, haha.

Nejmen dags att göra nån nytta här

.

Jag har nyss blivit fadder till en orangutang bäbis :D De finns bara ca 55 000 orangutanger kvar i världen så jag ville bidra och hoppas verkligen att dom inte dör ut.



Dom är ju så sjukt söta!


gomorron :)

Idag hade jag en skön sovmorgon :) Gick upp nio och käka frukost och nu sitter ja här. Har en dubbel körlektion fem över tio sen åker jag direkt till praktiken. Inge jobb idag, skönt. Igår hade jag praktik mellan 7-15 sen jobb mellan 15-20, skitjobbigt att först ha praktik sen jobba. Alex kom hem igår kväll också, så vi kolla på UPP, den va bra :D



Jag vill till värmen , trött på den här istiden nu-
dags att klä på sig och gå till körskolan.


H&M

Första praktikdagen avklarad. Eller ja, första i år i alla fall :) Tiden gick fort som vanigt och så fick ja skjuts hem också, skönt att slippa ta bussen i den här istiden.
Och nu har jag beställt lite kläder från H&M, jag kan inte motstå internetshopping.


Nu ska jag och mamma kolla på film, chiao! :)


.

Tjabba,
idag har jag och alex haft en slappdag igen. Skönt som fan! Kollat på filmer och spelat wii. De typ de enda vi har gjort hela dan. Skulle gått på bio ikväll med sara och paola, men eftersom jag har blivit så jävla förkyld skulle de inte gått så bra. Måste snyta mig typ var femte minut och de hade nog inte uppskattats på bion, haha.

Imorrn är mitt jullov slut. Har praktik en vecka innan skolan börjar igen. Men jag har lite sovmorgon i alla fall, börjar nio :)


barcelona

Nu har jag och älskling bokat flyg till barcelona 29 april:D Vi åker torsdag men har inte bokat hembiljetten än, de blir nog på måndagen. De va min 18-års present från alex :)

      
sol, shopping och så måste man ju gå på fotboll när man åker till barcelona!

lala

Hela dagen har spenderats hos erica och david. jag och alex sov där sen kom vi inte därifrån förrän typ sex. Har hunnit sova massa, kolla på två filmer och spela fifa. vi hade tänkt dra och bowla ikväll men med tanke på hur erica har mått idag så äre inte så bra idé. hon har bara sprungit fram och tillbaka till toan hela dagen, haha.

gårdagen va najs. sluta tio, smet fem minuter innan sen bara skynda sig till erica och börja fixa sig och hann förfesta i typ 1½ timme sen ut. alla skulle till silk men de va sån jävla kö så vi drog till pluto, men de sög. va där typ tio min sen drog vi. gick till silk och de va en riktigt bra kväll faktikst. Hann inte dricka så mycket så idag har jag inte mått nå dåligt alls :)

Ne nu ska jag och alex spela wii, erica tog lite bilder igår ska sno dom och lägga upp dom senare :)


TAGGAD!

Är på jobbet nu, är supertaggad! Suger att man måste vara kvar här i en timme till bara.. Finns absolut ingenting att göra. Vem fan åker till coop bygg och handlar en fredagkväll klockan nio? Just de, ingen. Har inte vart en människa här typ på en timme nu, jättekul.

När ja slutar drar jag och Bells till erica iaf, sen utgång :D


jodåå, de blir en utgång i alla fall

TJA.
Har precis kommit hem från sara , på vägen hem i bilen satt jag och lyssna på musik och vart skittaggad. Jag och Bella jobbar till tio ikväll så vi hade inte tänk gå ut. Men typ halva västerås ska ju ut ikväll så vi bestämde oss för att hänga på. Mamma hämtar oss från jobbet så åker vi direkt till erica och förfestar :D Ojj vad jag är taggad! Har inte vart på krogen sen jag fyllde arton, och de är snart en månad sen ju.

Och så har jag fått mina kläder från nelly också :D Hade beställt en tröja, en klänning och ett par paljettleggings med dragkedjor. Tröjan och klänningen va bra men leggingsen va för stora så dom ska ja skicka tillbaka.


Orkade inte ta på mig klänningen.

hos sara ikväll :)

Sitter hos sara, vi käkar godis och kollar på tv. Och kollar på folk på facebook, haha. mysit. jag ska sova här i saras bäddsoffa som ramla ihop sist ja sov här, haha :) fast nu känns den stabilare, vi har lagt filmer under den.

imorrn ska jag och sara dra till skultunas solarium, jaapp de finns solarium i skultuna. jag är chockad.
nu ska jag återgå till tv tittandet och vår myskväll. gonatt!



.

Idag har jag och mamma vart på massa utflykter lite här och var. Vi började med att åka ner på stan och gå runt, shoppa ett par jeans till alex och så bytte vi hans tröjor han fick i julklapp. Jag köpte en sak också, vet inte va de heter haha. Men man kan säga att de är som en morgonrock fast jättetunn och mycke kortare. Värsta kapet, kosta 74,50kr :D

Sen åkte vi ut till erikslund och kolla på lite alla möjliga saker och sen åkte vi ut tilla mammas kompis ute i skerike och skulle kolla hur de gick för dom, dom håller på att bygga hus där.

Nu ska jag snart ge mig av mot skultuna. De blir en myskväll där med sara :) så nu ska jag bara packa i lite saker och sen ringa henne. Hörs imorrn kanske, chiao!

tjabba

gårdagen blev inte som vi tänkt oss, men den blev bra ändå.
jag jobbade på dagen och senare åkte jag och alex ner och skulle köpa byxor till han, men de va stängt. klockan sju mötte jag bella och vi gick och kolla på innebandy, tråksport haha. sen skulle jag på bio med thomas och alex så bella hängde med också. vi kolla på avatar, skitbra varen! hade inte så höga förväntningar så jag blev lite chockad. efter filmen fick vi för oss att vi skulle dra till strike och bowla och dricka öl, men när vi kom dit hade de tydligen stängt tio. så vi åkte hem till alex och söp och spela kort. runt sex somnade vi så idag känner jag mig lite småtrött, tur att jag är ledig :)




Nu vill jag bort från kylan, thailand -08




heldag på stan

har vart på stan hela dagen idag. åkte ner med mamma typ ett och gick och åt med henne, sen gick till banken och satte in mina julklappspengar.
gick och mötte bella, malin och sara och vi gick runt en sväng på stan sen fika. satt i flera timmar och snacka sen vart de en sväng till på stan :) köpte lite saker;



Tröja, t-shirt och halsband :)

Vit tröja, linne(som egentligen är lila, vart blått på bilden), örhängen, byxor till praktiken och så la jag med min väska som ja köpte förra veckan :)

imorrn blire jobb på förmiddagen, sen ska jag ner på stan med alex och kolla på byxor åt han :)

.

tja!
min dag började med jobb. sen hem till alex mamma och käka sen har jag och alex bara tagit det lugnt. lekt med min nya julklapp, fick ett wii av älskling :D jusste, måste berätta om resten av mina julklappar :)

*Fick pengar av pappa
*Ännu mera pengar fån farmor& farfar och morfar
*Britney spears parfym fantasy midnight av faster (har den redan men den tar väl slut nån gång)
*Skålar av min andra faster
*Lite andra småsaker av resten av släkten
*Sminkkit, presentkort på H&M, nagellack, en tavla, ett linne, ipod hörlurar och färglinser av mamma
*desperate housewives box av syrran
*och så mitt wii av älskling :D

jusste, fick en rosa rattmuff som de står höger och vänster på av syrran också, haha. har ju ingen bil men.. hon tyckte att jag skulle ha den på uppkörningen så ja inte kuggar.

dags för ett bad sen lägga sig i sängen och kolla på tv, imorrn blire stan med sara och bells :)

lite bilder på några av dom roligaste händelserna 2009

Idre v.9 med alla sköna människor!

Åland över en helg, de måste göras om!

Min första krogkväll!

Alanya i somras. De blir svårslaget, två sjukt roliga veckor

Min 18-års kryssning. Vi vann nog pris i att roa oss själva, så kul som vi hade hade nog inte många kunnat haft i vår situation, haha.

Älskling får vara med på ett hörn också. vi har haft mycke kul för oss, bla kreta i somras.
Sen får vi inte glömma alla partykvällar

och till och med dagarna i skolan har vart bra







.

lördag idag. ska åka och jobba om ungefär två timmar. sen efter de ska vi ha våran lilla julafton :D eftersom vi va i finland och fira med pappa och släkten och mamma va i thailand måste vi ju ha en till jul :) så de blir med mamma, nadia, peter, alex och hans mamma :) så de väl ungefär vad som händer idag. måste hem innan jag börjar jobba så jag kan slå in mina julklappar klart.


2010

Då vare 2010. Året börjar med bakfylla och asont i hela kroppen, men de nåt positivt! Betyder att jag hade kul igår.
Vaknade två imorse och kände mig döende sen har jag gjort ungefär ingenting hela dagen. Tänkte ta och berätta lite om gårdagen nu :)

Den började hemma hos Bellas syster på rönnby. Vi va där till ungefär elva sen tog jag, malin och p bussen ner på stan och mötte madde och erica :) Gick hem till malins kompis en stund innan vi drog till torget och träffa resten. På tolvslaget blev de champagnesprutning och massa massa raketer, jag älskar när de smäller överallt och när alla sprutar champagne :D haha. sen skulle vi hem till erica på efterfest, blev ju inte så bra till en början, fick sitta i en trapp i typ en timme. Men sen ordna de sig :) Klockan sex imorse tog jag och alex taxi hem efter ett misslyckat försök att sova hos erica, haha.

slänger in lite bilder sen lägger jag mig i soffan och fortsätter tycka synd om mig själv. men men, jag mår som jag förjänar eller va säger ni?

Hos bellas syrra :)







På tolvslaget :)


RSS 2.0