hemmaa

har precis kommit hem, en aning trött.
gick upp fyra i morse och börja åka, hade inte sovit nåt då ens så sov en stund på båten men är rätt sliten ändå. orkar inte packa upp gör de an annan dag. snart kommer bells hit och hämtar mig, vi ska och sola sen hitta på nåt kul :)

orkar inte skriva nåt mer tänkte bara berätta att jag är hemma nu :)

i'm alive!

Ja, jag lever faktiskt! :)
De är bara så att jag är i stora mörka skogarna i finland och har varken haft tid eller lust att blogga. Känns som att jag inte haft nån kontakt med omvärlden över huvud taget nu på en vecka.
Har haft en jättemysig julafton med släkten och så har vi bott ute på pappas tjejes stuga :) Har precis kommit hem från felicia har vart där hela kvällen, lyckades tyvärr inte övertala henne om att fira de här nyåret i sverige också. Hon blev nog avskräckt tillräckligt från förra, haha.

Nu ska va ta och kolla på en film sen sova :)
Imorrn blire lite packaning och så, tisdag åker vi hemåt så är hemma tisdag kväll.

Måste bara påpeka att jag saknar mina vänner där hemma, såg lite partybilder och kände att jag vill ha nyår nu :D ska passa på att köpa lite lakritsshotts på vägen hem, måste ladda skafferiet inför nyår :D


åland

är på åland nu :)

igår va en lång dag. gick upp klockan elva och gjorde klart allt sen åkte vi mot stockholm. skulle in till norrmalm och hämta nåt åt pappa från hans kusin. ja och de tog ju typ två timmar att hitta till han, hatar stockholm! skulle aldrig i hela mitt liv flytta dit, går ju inte ens att köra bil.
när vi till slut hittat han åkte vi mot liljeholmen till den nya gallerian :) köpte en väska, ett linne och ett par leggings, och en julklapp :) sen käka vi bakad potatis sen åkte vi mot kapellskär.

haha, i norrtälje hitta vi en becka och kim längs vägen som hade fått punka så vi stanna och lämna en sån där bilgrej till dom så dom kunde byta däck. sen vidare till båten och till åland. har sovit här hos pappa inatt och idag åker vi vidare till finland. jag, alex, nadia, pappa och hans tjej :)

nu ska jag gå och packa ihop mina grejer lite , hörs :)

pizzaaa

jag och syrran gjorde asgod pizza!




nu äre dags för packning, skriver nog inge mer nu på nån dag kanske .
kommer hem igen 29:e!


halsen igen

nu har jag får tillbaka min halssjuka igen. kan varken, äta, prata eller andas utan att de gör ont. skulle jobbat idag men eftersom att jag knappt kan prata utan att sluddra äre kanske inte så smart att sätta sig i en kassa 5 timmar.
så nu ska jag vara hemma hela dagen, sitter och käkar soppa :)
ikväll blire att laga pizza med alex och nadia sen en tv kväll.

orkade inte skriva nåt igår. jobbade mellan 11-16 sen på kvällen låg jag och alex och kolla på L.A. Gigolo, den va bra! efter en stund kom thomas, jens och johan på besök och vi åkte och käka.

imorrn klockan elva åker jag alex och nadia till stckholm, ska till liljeholmen där dom har öppnat en ny galleria :) blir lite sistaminuten shopping av julklappar och så. sen drar vi vidare till åland till pappa.

lite bilder på mig innan balen, har inte fårr dom andras än som vi tog hos cicci.


.

Har inte skrivit nu på ett tag. Idag äre iaf fredag och igår vare bal, tog massa kort och lägger upp lite imorrn är hos alex mamma nu. Vi bor ju här på helgerna nuförtiden tills vi flyttar till vår nya lägenhet :)

Ikväll blire i alla fall att ta de lugnt. Jag och alex ska kolla på film och käka kräftor snart.
Imorrn blire jobb mellan 11-16 sen får vi se vad som händer!

18!

kom på att jag inte skrivit något om min födelsedag.

i fredags käka vi tacos och förfesta hos mig. fick underkläder av bella och en fotobok av madde och erica också :) runt tolv drog vi till blue moon. helt okej kväll :)

lördag morgon jobbade jag mellan 11-15 sen åkte jag hem och åt och så med familjen, fick massa fina presenter :) fick ett par örhängen och twilightfilmen av syrran, pappa har jag fått pengar till körkortet av tidigare och så fick ja en bok nu. Fick ett presentkort av svärmor, ett halsband av peter och underkläder av alex. och så fick ja massa pengar av mamma, peter och alex :) Pengarna från alex är till en weekend i barcelona i vår :)

Va hemma med alla hela kvällen och söndan åkte vi till riga :)

Nu ska ja laga lite käk sen lägga mig framför tv:n, är fortfarande inte återställd. haha


hahaha

vilken komisk morgon jag hade imorse.

gick upp klockan sex och va så jäkla trött. tog bussen till stationen och tog sen 13 bussen mot löga. och självklart händer de som bara händer mig, jag somnar! missar min hållplats men vaknar en stund senare i hacksta och tänkte, äh jag åker bara med tillbaka så kommer jag typ en kvart sent kanske. Men efter en stund inser jag att den åker mot bäckby i stället! Så där sitter jag i en buss mitt ute på bäckby, va ska man göra?! fick åka in till stan igen och ta en ny buss mot löga, haha. kom nästan 1½ timme sent. sånt händer.

Efter praktiken kom peter och hämta mig och vi hämtade ut min balklänning :)
Mamma åker till Thailand om en timme så jag och nadia ska ha filmkväll ikväll. och så måste jag sola, imorrn äre bal ju :)

Slänger in lite fler bilder från kryssningen, snodda av sara.





kryssning

HEMMA från kryssningen.

Vi hade så JÄKLA kul , bästa! Orkar inte skriva om allt, kan berätta om lite.

Söndag kväll går vi på båten och de kändes som vi va helt själva med kanske tre pensionärer. haha, men till kvällen blev de bättre. Men vi va i alla fall riktigt grymma på att roa oss själva, de hade iunte kunnat vart bättre!
Måndag skulle vi in till riga, men de va ju inte så mycke att se, de va såg va typ mcd. Men vi vart lyckliga när vi hitta de och käka, jävla skitland bara när man fick betala för ketchupen till och med!
De va svinkallt där så när vi kom till båten gick vi och bubbla i två timmar.
Måndagkvällen va den bästa! Med kanelshot och champagne! Madde och jag kom i säng halv sex efter att vi hade roat dom andra ett bra tag. När jag vakna va jag lagom död. Vi lyckades göra stopp i toan innan vi gick av också så de vartversvämning. Bussen vart en liten sovresa och snart ska jag nog gå och lägga mig igen, känns som att jag behöver sämn.

Slänger in lite bilder :)

















.

Nu drar vi, hörs på tisdag!


.

Grattis till mig inatt :)

Ska snart gå och skära grönsaker. När som helst kommer mina älsklingstjejer hit och vi ska käka tacos och så :) Lite senare blire bmb, jag fyller ju trots allt 18 inatt, ÄNTLIGEN!

Hörs imorrn, då ska jag jobba och vara bakis. Sen sk ajag umgås med min familj, pappa har kommit hit :)

Men på söndag smäller de! haha


Såhär taggad är ja!

.

Tjena.

Fick sluta tidigare idag från praktiken, va där i tre timmar. Så jag åkte till mammas kompis restaurang med henne efter och åt lite och satt där och prata med dom. Sen cykla jag och mamma hem. Har precis kommit ur duschen och snart blire Greys :)

Åkte till skolan med sara och paola efter att ja hade övningskört i morse. Vi skulle redovisa en svenska grej men han va inte ens där. Typiskt.
Så vi åkte ner på stan och gick runt lite, jag köpte en tröja och så kollade jag efter en annan tröja som jag måste köpa till kryssningen.
Sen gick dom och käka så satt där med dom ett tag sen tog ja bussen till praktiken.

Imorrn ska ja upp 06.00, uschi.
Praktik mellan 7-15 sen jobb mellan 15-20. Ser fram emot de.


Jag vill till solen och värmen!

.

Gomorron :)

Hann inte skriva nåt igår, hade fullt upp hela dagen. Började med körlektion klockan åtta sen fick jag skjuts till praktiken direkt efter, slutade praktiken kvart i fem och fem började ja jobba på coop. Slutade nio då vare direkt hem och kolla på desperate housewives med donken. Och de va ju sista avsnittet, de suger.

Nu ska jag snart kila iväg till körskolan, ska köra 10.05 sen efter de ska jag och sara till skolan och redovisa lite grejer. Sen blire antingen att plugga matte b tills praktiken börjar eller en runda på stan:)
Slutar praktiken tio ikväll och då ska jag bara sova, börjar sju imorrn.

Inte många dagar kvar :)


Har köpr ett par snowboardbyor som jag verkligen gillar :)

.

Första praktikdagen idag på ett tag. de gick bra, tiden bara flyter på där och vips så är klockan tre och jag slutar. De jobbiga är att ta sig ur sängen sex på morgonen.

Idag måste jag plugga, ska skriva en recencion på boken inte utan min dotter och så hade jag tänkt att jag skulle hinna sola ikväll också. Börjar känna mig väldigt blek.

Jusste, färgade håret igår. Och de blev nog alldeles för mörkt tycker jag. Trodde att jag hade köpt samma färg som sist, men de hade jag nog inte. Innan va de mellanbrunt och lite rött i också, nu äre mörkbrunt.


Nu ska jag passa på att göra en julklappslista också :)



1. Min älskling såklart! New Beetle, svart skaren va och gärna cab :)

2. Babyliss icurl

3. Skor från DinSko

4. Skitbra sminkpaket! Har snott av mammas hittils.

5. Läppglans

6. Tredje säsongen av desperate housewives

7. Juliga underkläder från H&M

8. Twilight filmen, samlar på alla min älsklingsfilmer

9. Trind - French manicure


.

tråksöndag.

Har nyss vart i våran nya lägenhet och kollat lite saker, mamma va med och ville se den också.
Ska snart färga mitt hår, de behövs verkligen.

Ikväll blire jobb mellan 18-22, sen upp 06.00 imorrn, de gillar ja inte.

Blir fullt upp hela den här veckan med praktik, jobb, övningskörning och så måste jag till skolan en sväng också och göra en redovisning. Men sen kommer helgen jag har ängtat efter! :D


.

Gomorron :)
Idag äre lördag och jag ska till Stockholm och fira alex syster som fyller 24.
Skrev inget igår och förrgår, jobbade båda dagarna så hade inget intressant att skriva om.

Händer inget speciellt för övrigt den här helgen. Laddar inför nästa :D
Ska jobba lite mer och bara slappa.

I veckan blire praktik igen , och lite jobb och övningskörning.



Haha, hitta en assnygg gammal bild på mig på syrrans dator.

.

Tjabba :)
Försov mig i morse, sängen va alldeles för skön. Kom en timme försent till skolan. Och så va ja ändå tvungen att sitta i en garderob hela dagen för att dom har julbord i restaurangen. Men linn kom och sällskapa med mig :) Haha, vi va fyra stycken i vår klass idag förresten, alla har tagit grissprutan så dom är sjuka.

När vi sluta åkte jag och linn ner på stan och gick runt och kolla lite hemlisar. Jag kolla på julklapp till alex och lite sånt, och nu har jag hittat en tillslut! Sen gick vi och mötte sara och paola, vi gick till spicy och käka. Aa eller jag och linn satt å kolla på, haha.

Sen åkte ja hem, nu ska jag laga knäck åt nadia. Har ätit upp hennes, hon skulle bli galen om hon kom hem på fredag och så är all hennes knäck slut, haha.


GOOTT :D

.

Idag är jag frisk :D Mer frisk än va ja va igår iaf. Är mest snorig och hostig och grejer men de överlever ja. Har iaf vart i skolan, och jag och linn va jätteduktiga och satt i mattestugan i 2 timmar efter att vi hade slutar och plugga matte b :)

Efter skolan åkte jag ner på stan och mötte en sjukling sara och vi gick in och betalade för vårt uf företag. Sen gick ja runt på stan och shoppa lite julklappar till min kära syster och även hårfärg till mig själv och nagelförstärkning som ja va i starkt behov av.

Mamma kom ner på stan när hon hade sluta så vi gick och käka och och lite sånt. Vi kolla på julklapp till alex också :) Sen cykla vi hem. Peter har nyss vart här så nu har jag lurat på han att köpa aktier i vårt företag, haha.

Ne nu måste jag läsa lite, har 200 sidor kvar att läsa innan onsdag.


Den här ligger på toppen på min önskelista
så nån som tycker att jag har vart snäll kanske vill köpa den till mig ? :)

RSS 2.0