Singapore

Sista kvallen i Singapore efter 4 helt underbara dagar har!
Forsta dagen va den enda dagen med sol, da akte vi ut till en jattefin badstrand pa en o dar vi lag hela formiddagen. Eftermiddagen tillbringade vi i Santosa Park dar vi gick runt och fascinerades av alla fina byggnader och akte en linbana dar man sag allt annu battre.
Dag 2 blev en formiddag pa hotellet och kvallen akte vi till IKEA ( :D ! ) och at treratters! Gravad lax, kottbullar och potatismos och som avslut en kanelbulle:)
Dag 3 blev en heldag med shopping. Singapore = shoppingparadis! Dom har varkligen allt har. Fran H&M, Zara, Berschka, Top Shop, Forever 21 till Prada, Dior, Gucci, Mui Mui, ALLT! Efter en hel dag kom jag hem med 2 par klackar, en vaska och ett linne fran Top Shop, En jacka fran Zara, en planbok fran Guy Laroche, en tunika fran Forever 21 och ett par nya Converse:) Nojd tjej, trots att de inte ingick i budgeten egentligen.. Pricken over i:et blev en middag pa T.G.I. Friday's som avslutning. SOM jag har saknat de:)
Imorse vaknade vi av daligt vader sa vi tog en promenad i 2 timmar och at frukost pa Starbucks:) Sen blev de en lugn dag med lite Sight seeing och sushi till middag:) Nu ska vi tillbaka till hotellet for packning , imorgon reser vi vidare mot Bali :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0